Veștea și Scripcaru, planuri și strategii pentru fotbalul brașovean! Marin Barbu: ”Dacă sunt lovele, sunt de toate, nu vă faceți griji!” Mulți oameni de fotbal au fost la întâlnirea cu iz de campanie politică

Adi MARICA 22 Apr. 2024, 14:36 Liga 3

În plină campanie electorală, Adrian Veștea și George Scripcaru s-au întâlnit, duminică, 21 aprilie 2024, cu numeroși oameni din fotbalul brașovean, glorii, dar și foști antrenori sau conducători.

Atât Veștea, cât și Scripcaru vorbesc despre un proiect pentru fotbalul brașovean cu implicarea Consiliului Județean Brașov, dar și a Primăriei Municipiului Brașov prin care ”pot pune fotbalul brașovean pe picioare!”

  • Municipiul Brașov este reprezentat în prezent în fotbalul național doar în ultima ligă, Liga 3, de Kids Tâmpa Brașov, locul 4 din 4 în play-off-ul Seriei 5, și SR Municipal Brașov, locul 6 din 6 în play-out-ul Seriei 5.
  • La nivel de județ, Brașovul le are ca reprezentante, tot în Liga 3, și pe Olimpic Zărnești și Olimpic Cetate Râșnov, clasatele pe locurile 2 și 3 în play-off-ul Seriei 5, și pe Ciucaş Tărlungeni, locul 5 în play-out-ul Seriei 5.

Multe nume importante din fotbalul brașovean, la întâlnire cu ministrul Veștea și fostul primar Scripcaru

La întâlnirea cu fostul primar al orașului Râșnov și președinte al Consiliului Județean Brașov, actual ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (DLPA), Adrian Veștea, respectiv cu fostul primar al municipiului Brașov, George Scripcaru, ambii din partea partidului PNL, au fost prezenți Petre Cadar, Ioan Naghi, Bebe Manciu, Marin Barbu, Neluțu Mandoca, Gelu Moldovan, Marius Lăcătuș, Sandu Andrași, Marian Ivan, Dorin Arcanu, Mugurel Buga, Marian Ivan, Ionuț Pîrvu, Gabi Tamaș, Marian Constantinescu, Adrian Szabo, dar și Romeo Pașcu, Paul Enache, Vasile Dochița, Ilie Luca, Ciprian Anghel și Dorel Mezei.

Totodată, au fost prezenți și oficialii AJF Brașov, Octavian Goga și Lucian Măiereanu, dar și fostul mare internațional Adrian Ilie.

”Nu poți juca la națională dacă nu ai o echipă acasă! Despre echipa de acasă am discutat cu fostele stele ale FC Brașov și cu George Scripcaru, viitorul primar al Brașovului. Dar și despre cum, împreună, Primăria și Consiliul Județean Brașov, pot pune fotbalul brașovean pe picioare! De asemenea, ne preocupăm de infrastructura sportivă din municipiul Brașov, iar modernizarea Stadionului Tineretului este deja în lucru!”, este mesajul postat pe Facebook de Veștea, ministru și candidat să preia din nou șefia CJ Brașov.

”Dacă sunt lovele, sunt de toate…”

După mai bine de două ore de discuții, în mare parte, fără substanță, concluzia a fost trasă de Adrian Ilie: ”Mai întâi să ieșiți primar (n.r. – către Scripcaru) și apoi vom putea vorbi de proiecte”.

Și Marin Barbu a comentat în stilul caracteristic în timpul întâlnirii: ”Dacă sunt lovele, sunt de toate, nu vă faceți griji!”

Cert este că, în acest moment, fotbalul brașovean se zbate în mediocritate, fără echipă în primele două ligi din România și cu o infrastructură dezastruoasă.

Foto: Adrian Ioan Veştea

Adi MARICA 22 Apr. 2024, 14:36 Liga 3
Pe aceeași temă