SC Bacău e pregătită pentru meciurile oficiale. Trupa lui Popovici a câștigat toate amicalele iernii

Marius ANGHEL 22 Feb. 2016, 13:37 Pregătiri, amicale

SC Bacău și-a încheiat, sâmbătă, seria meciurilor amicale din această iarnă cu o nouă victorie, 4-0 cu Petrotub Roman. Trupa pregătită de Cristian Popovici a înregistrat al patrulea succes în tot atâtea meciuri disputate, reușind să nu primească niciun gol în acest interval.

Desfășurat sâmbătă pe stadionul Letea, amicalul cu Petrotub a fost câștigat de băcăuani în urma golurilor reușite de Dumitriu (20), Vraciu (30, 45) și Drugă (68, din penalty). A fost cel mai clar succes din această iarnă după ce mai înainte trecuse cu 2-0 de Ceahlăul și Petrotub și cu 1-0 de Rapid Suceava.

Cristi Popovici a început meciul cu Romanul în formula: Ureche – Mihălăchioae, I. Ursu, Belecciu, Al. Giurgiu – Adăscăliței – Corban, Dumitriu, Gheorghiu – Vraciu, Nemțanu. În repriza a doua au mai fost utilizați: Miron, Drugă, Burcă, Masella, Ciută, Țuțu, Sahru, Grumezescu, Ignea și Costandache.

Cum campionatul Ligii 2 se reia la finalul acestei săptămâni, SC Bacău ar urma să primească vizita echipei Oțelul Galați, însă rămâne de văzut dacă acest meci va avea loc, având în vedere că fosta campioană și-a suspendat activitatea în această iarnă până pe 25 februarie și jucătorilor le-a dat liber să se transfere la alte echipe.

Foto: SC Bacău

Marius ANGHEL 22 Feb. 2016, 13:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă