SC Bacău a câștigat al doilea amical cu același scor ca pe primul. Victoria i-a fost dedicată lui Cristi Popovici

Marius ANGHEL 14 Feb. 2016, 13:50 Pregătiri, amicale
SC Bacău a câștigat al doilea amical cu același scor ca pe primul.** Victoria i-a fost dedicată lui Cristi Popovici

SC Bacău a câștigat, sâmbătă, cu 2-0 amicalul pe care l-a disputat la Roman cu Petrotub, echipă aflată pe locul 3 în Seria I a Ligii 3. Jucătorii băcăuani s-au impus în cel de-al doilea test din acest an cu același scor cu care învinsese miercuri pe Ceahlăul. Succesul i-a fost dedicat antrenorului Cristian Popovici, care sâmbătă a împlinit 48 de ani.

După o repriză „albă, în care Vraciu, Gheorghiu și Corban au ratat șansa de a deschide scorul, în partea a doua a jocului Nemțanu avea să stabilescă rezultatul final cu o „dublă” reușită în minutele 75 și 90. În repriza secundă, Burcă (52) a fost și el aproape să înscrie, însă a lovit transversala.

În acest amical, SC Bacău a început prima repriză în formula de joc: Ureche – Mihălăchioae, I. Ursu, Belecciu, Al. Giurgiu – Adăscăliței – Corban, Dumitriu, Gheorghiu – Vraciu, Grumezescu, în timp ce în repriza a doua Popovici a contat pe: Bg. Miron – Mihălăchioae, Burcă, Masella, Drugă – Țuțu – Sahru, Dumitriu, Corban – Vraciu, Nemțanu. Au mai jucat și: Țintea, Costandache, Dima, Ignea și Ciută.

Marius ANGHEL 14 Feb. 2016, 13:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă