„Satelitul” oțelarilor gălățeni a învins cu 3-1 pe Cireșu

Marius ANGHEL 28 Feb. 2013, 11:01 Pregătiri, amicale

Miercuri după amiază, pe terenul sintetic al bazei sportive „Sidex” din Galați, a avut loc partida de verificare dintre Oțelul II Galați, și liderul ligii a IV-a brăilene Conpet Cireșu. Partida în sine nu a fost una prea spectaculoasă, dar la finalul ei „satelitul” echipei de primă ligă s-a impus cu scorul de 3-1 (1-1), însă gălățenii puteau să câștige și mai clar dacă în minutul 85 Constantinescu nu rata o lovitură de la 11 metri acordată după un fault a lui Stănciulescu asupra lui Lupu.

Gazdele au fost cele au marcat mai întâi, în minutul 14, atunci când Durbacă a șutat de pe la 13-14 metri și l-a învins pe portarul brăilean Stoica: 1-0. Oțelarii au avut avantaj pe tabela de marcaj numai două minute, pentru că în minutul 14 Techiu a egalat după lovitura de colț executată de Nanu: 1-1. Până la pauză au mai fost numai câteva ocazii de gol la ambele porți ratate de Lupu, Tudose (Oțelul II), Radu și Crăciun (Conpet Cireșu), și astfel cele două echipe au intrat la odihna regulamentară cu rezultatul de egalitate stabilit în minutul 14.

   După reluare se joacă după acelaș tipar, dar cei care au marcat de alte două ori au fost tot gălățenii. Mai întâi Constantinescu a marcat golul de 2-1 după ce în prealabil a scăpat singur cu portarul brăilean (min. 78), iar apoi Lupu a fructificat din apropiere o foarte bună centrare a lui Constantinescu (min. 89), stabilind astfel rezultatul final: 3-1. Și brăilenii ar fi putut marca cel puțin o singură dată, dar Techiu și Cireașă au irosit ocazii bune de a înscrie.

După meci, Vasile Darie, antrenorul principal al celor de la Conpet Cireșu, ne-a declarat: „A fost o partidă de pregătire foarte utilă pentru noi, dar în care, pe fondul schimbărilor pe care le-am efectuat, au avut o repriză secundă destul de modestă. Am făcut o primă trepriză destul de bună în prima parte, dar în a doua jocul echipei mele s-a schimbat foarte mult odată cu modificările efectuate. Până pe data de 16 martie, atunci când vom relua campional ligii a IV-a brăilene, mai avem perfectat, deocamdată, un alt joc de verificare cu liderul ligii a IV-a gălățene, Metalosport Galați, care va avea loc sâmbătă 2 martie, pe terenul lor, cu începere de la ora 11!”– a spus evaziv antrenorul brăilean.

VEZI mai multe POZE de la amical

În partida cu Oțelul II Galați, gruparea brăileană a avut următoarea alcătuire: Stoica – Coman, Preda, Nicolae Viorel, Ghisman – Vârlan, Stănciulescu, Crăciun – Nanu, Techiu, Radu Alin. Au mai evoluat: Tudor (portar), Grozea, Cireașă și Ghe. Viorel. Au lipsit fiind accidentați Costache și Cheleș.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 28 Feb. 2013, 11:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă