Șase victorii din șase în amicale pentru câmpineni!

Marius ANGHEL 05 Feb. 2014, 11:55 Pregătiri, amicale
Șase victorii din șase în amicale pentru câmpineni!

CSM Câmpina a disputat, ieri, cel de-al șaselea joc de verificare al perioadei de pregătire, înregistrând, totodată, un nou succes. De această dată, elevii antrenorilor Daniel Chiriță, Robert Stoica și Marius Palancianu s-au duelat cu sportivii formației CS Ștefănești, grupare care evoluează, de asemenea, pe scena celui de-al treilea campionat al țării. Scorul final a fost 4-2 în favoarea câmpinenilor, la capătul unui meci interesant, în care prahovenii au înclinat balanța în favoarea lor de-abia după pauză, după ce actul întâi a aparținut oaspeților.

Așa cum afirmam anterior, prima repriză s-a încheiat în favoarea ilfovenilor, prin reușitele semnate de Novac (minutul 28 – șut din interiorul careului mare, din pasa lui V. Dinu) și Iancu (33 – reluarea acestuia a fost deviată de fundașul V. Sandu, care l-a surprins pe Panaite). Însă, scorul înregistrat la finalul primelor 45 de minute ale jocului a fost unul mincinos, deoarece câmpinenii au ratat ocazii uriașe de marca prin Puchea (18, 28), N. Popescu (20) și Băcioiu (30, ratare din 22 metri!).

Pauza a fost un sfetnic bun pentru gazde, care în doar 15 minute au marcat în patru rânduri! Primele reușite ale prahovenilor au aparținut „piticului” Nini Popescu, fotbalistul care aparține Petrolului marcând în minutele 68 (reluare de la 16 metri, în vinclul porții) și 76 (șut din interiorul careului mare, din pasa venită de la Cl. Dumitrescu). Și golgheterul din amicale, D. Nae, și-a trecut numele pe lista marcatorilor dintr-o fază inițiată de L. Teleoacă (78), pentru ca „vârful” Damaschin să izbutească primul său gol în tricoul CSM-ului câmpinean, din centrarea deja amintitului Cl. Dumitrescu.

Așadar, scorul final a fost 4-2 pentru CSM Câmpina, care a mai introdus mingea în poartă prin Cl. Dumitrescu – golul fiind anulat pe motiv de ofsside. Sâmbătă, de la ora 13.00, CSM -ul va întâlni pe Conpet Ploiești, tot pe sinteticul de la Izvorani.

Au testat un fundaș dreapta

În jocul de ieri, tehnicianul Daniel Chiriță a testat un nou jucător, mai exact pe fundașul dreapta Bogdan Chiși. Originar din Oradea, Bogdan a fost folosit în repriza secundă a amicalului de ieri, iar în toamna anului trecut a evoluat la o echipă din ligile inferioare din Germania. După meci, jucătorul din vestul țării a fost anunțat că nu va continua pregătirea cu câmpinenii, renunțându-se la serviciile sale.

De partea cealaltă, la formația ilfoveană au evoluat și doi foști jucători ai echipei de Liga A Caraimanul Bușteni, mai exact Dragoș Arsu și Alemao Cârloganu. Ei au îmbrăcat tricoul trupei conduse de Petre Gavrilă în sezonul trecut, fiind unii dintre cei mai buni marcatori ai formației buștenare.

Sorin Ciobanu a ales CSM-ul

Ultima achiziție a celor de la CSM Câmpina este fundașul central Sorin Ciobanu. Fostul prim-divizionar (a jucat câteva meciuri în primul eșalon pentru Sportul Studențesc), se înțelesese cu Conpet Ploiești, la începutul săptămânii, dar, apoi, a dat curs ofertei, superioare financiar, făcută de CSM Câmpina. El nu a evoluat în amicalul de ieri, dar a fost prezent la meci.

CSM Câmpina – CS Ștefănești 4-2 (0-2)

Stadion: „Complex Sportiv”, Izvorani. Spectatori: circa 20. Au marcat: N. Popescu (68, 76), Nae (78), Damaschin (83)/Novac (28), Iancu (33).

CSM: Panaite – Cl. Dumitrescu, Răvoiu, V. Sandu, M. Tudor – Puchea – Băcioiu, Ilioiu, N. Popescu – Ad. Ilie, Nae. Au mai evoluat: Bica – Teleoacă, B. Chiși (ex-Bihor Oradea), Burloiu, Dobrinoiu, S. Dumitrescu, Bencea, Damaschin, G. Costin. Antrenori: Daniel Chiriță, Robert Stoica și Marius Palancianu.

CS: Oprea – Alexandru, Avram, Bunea, Arsu – Nicolae, V. Dinu, C. Dinu, Iancu – Novac, Voican. Au mai evoluat: Alemao, Voineag, Mircea, Marinescu, Matincă. Antrenor: Florin Tudor.

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 05 Feb. 2014, 11:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă