Sârbul testat de Olimpia a debutat cu gol. Boștină a scos un penalty și a înscris de două ori

Marius ANGHEL 10 Aug. 2015, 16:35 Pregătiri, amicale

Rămasă fără Adrian Sălăgeanu, jucător care a decis că-și agațe ghetele în cui, Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, pe propriul stadion, un nou amical în această perioadă toridă de vară. Echipa pregătită de Tiberiu Csik s-a impus clar, scor 5-0, în fața Unirii Valea lui Mihai, grupare bihoreană din a patra ligă. Dintre cele cinci goluri reușite de sătmăreni, unul dintre ele a fost reușit de Velimir Stankovici, un atacant sârb venit în probe.

În testul cu Unirea, jucătorii lui Tiberiu Csik nu au avut un adversar care să le pună într-adevăr probleme. Selagea (14) și-a „permis” în start de meci să rateze un penalty obținut de Boștină, ca mai apoi, același Boștină (18), să nu mai lase pe altcineva să bată de la punctul cu var, după ce Bura a fost faultat, și să își asume această execuție, transformată de altfel în gol. Apoi, Velimir Stankovici (sârbul de 23 de ani) a dublat avantajul pe tabelă în minutul 33 după ce a profitat de o minge trimisă în față de portarul advers, ca înainte de pauză Boștină (43) să mai înscrie o dată cu un șut frumos, pe jos, de la 20 de metri. David Tamas (64) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în a doua repriză, iar rezultatul final l-a stabilit Bîgiu (78).

Olimpia I: Șuta – Muntean (cpt.), Simon, Heil, Unlu, Selagea, Lukacs, Takacs, Stankovic, Bura, Boștină.
Olimpia II: Cherecheș – Ciul, M. Csik, Iuhas (cpt.), Roatiș, Villand, Rus, Cădar, Bîgiu, David, Faur.

Sătmărenii au programat următorul amical marți, în deplasare, de la ora 18:00, la Luceafărul Oradea, iar sâmbătă, primesc vizita celor de la FC Zalău.

Marius ANGHEL 10 Aug. 2015, 16:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă