Sângele proaspăt se pune în mișcare la „Vladi”

Mihai Andries 18 Feb. 2013, 12:11 Pregătiri, amicale
Sângele proaspăt** se pune în mișcare la „Vladi

După ce s-a despărțit de o întreagă echipă în această iarnă și a decis să meargă exclusiv pe mâna tinerilor, CS Vladimirescu începe să-și „lege” echipa. Băieții lui Cristian Sculici și Marius Ciubăncan au jucat ieri cu Unirea Sîntana și s-au impus la limită, 1-0, grație reușitei lui Remus Păcurar. Atacantul ar putea fi „golgeterul regăsit”, el reușind și o „dublă” în poarta maghiarilor de la Oroshaza. Păcurar e crescut de CS Vladimirescu pentru care a jucat în Liga a IV-a. Ultima sa bornă a fost Viitorul Tisa Nouă.

Bak (foto) – Bobeiciuc, Tudoroiu, Ciobanu Cherciu – Drăgan, Dobai, Purece, Kocsis – Stănaia, Păcurar a fost echipa de start a divizionarei C, iar pe parcurs au fost rulați toți jucătorii valizi.

CS Vladimirescu e în fața unei săptămâni cu trei teste: marți la Ineu, joi la Șiria și sâmbătă la Sînnicolau Mic.

Dincolo, Dinu Donca a început cu Csurka – Iercan, Paven, Ciobu, Calancea – Bodea, Bulboacă, Cl. Popa, Martin – Giurgiu, Ciocan. Au mai intrat: Bolba, Vandor, Josan. La Sîntana a revenit Mateiu, ultima dată legitimat la Pîncota, și e posibilă întoarcerea lui Cosmin Popa. „Joc bun, cu mulți tineri și la noi și la ei. Ne-a interesat angajamentul. Suntem încă în perioada de pregătire. Miercuri întâlnim Pecica, iar sâmbătă pe Crișul. Încet-încet încercăm să găsim o formulă pentru prima etapă”, a menționat antrenorul Dinu Donca.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 18 Feb. 2013, 12:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă