Săndoi nu e entuziasmat de victoria cu Chindia: „Am mai făcut noi egal cu nu știu ce echipă”. Antrenorul Argeșului mai vrea „un jucător valoros”

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 13:53 Pregătiri, amicale
Săndoi nu e entuziasmat de victoria cu Chindia:

FC Argeș a câștigat, ieri, cu 2-1, meciul amical cu Chindia Târgoviște, colega de campionat care stă mai bine în clasament la finalul primei părți a sezonului. Pentru piteșteni au înscris Buhăescu și Martin, în timp ce pentru dâmbovițeni a punctat Ludușan.

Însă, antrenorul Emil Săndoi nu acordă o prea mare importanță rezultatelor din meciurile de verificare. Fostul selecționer al naționalei de tineret consideră, în schimb, aceste partide foarte utile în vederea stabilirii celei mai bune formule de echipă cu care să înceapă returul campionatului.

„Nu este neapărat o victorie importantă chiar dacă am întâlnit Chindia. Până acum am jucat numai pe sintetic. Astăzi a fost primul joc pe care l-am jucat și noi pe iarbă. Nu pot să spun că e importantă victoria asta, că am mai făcut noi egal cu nu știu ce echipă. Sunt meciuri de pregătire în care am încercat să folosesc toți jucătorii. Dacă la cele trei jocuri pe care le-am disputat până acum, fiecare a jucat câte 45 de minute, astăzi le-am dat posibilitatea să joace mai mult. Este important să ne pregătim bine în perioada asta. Băieții au fost ok astăzi. Ați văzut și dumneavoastră că a fost foarte frig, terenul ba înghețat, ba desfundat. Astea sunt situațiile. Este o perioadă de pregătire și ușor, ușor, ne apropiem de începerea campionatului”, a spus Săndoi la finalul meciului de ieri.

Principalul grupării din Trivale este convins că echipa sa va arăta așa cum trebuie la startul părții secunde a sezonului. „Vrem să putem la punct mai multe aspecte. Mă bucur că au revenit Nilă și Stoica. Chiar eram foarte îngrijorat de Nilă. Mă bucur că este OK. S-a văzut un plus când a intrat în teren, dar, în primul rând, mă bucur că sunt sănătoși și că nu am avut parte de accidentări în perioada asta. Este important să fim feriți de aceste probleme. Te pregătești o perioadă îndelungată cu un efort maximal pe terenurile sintetice și este posibil să apară problemele. Probabil că și dozajul pregătirii a fost de așa natură încât să nu ne accidentăm. Eu am încredere în băieții pe care îi avem. Am văzut de la bun început că sunt conectați și la importanța perioadei de pregătire. Acum dacă ni se ivește posibilitatea să luăm un jucător valoros îl vom lua”, a mai declarat Emil Săndoi.

Pentru FC Argeș, meciul cu Chindia a fost al patrulea amical sub comanda lui Emil Săndoi, iar bilanțul acestora este de două victorii, o remiză și o înfrângere.

FC Argeș cu Chindia: Oct. Popescu – Tofan, Ciucă, Vișa, Șerbănică – R. Costin, Tăbăcariu, I. Șerban, Rob. Grecu – I. Năstăsie, Buhăescu. După pauză au mai intrat: N. Grecu – D. Oancea, Ct. Stan, A. Popa, D. Andrei, Martin, C-tin. Stoica, Nilă, Cotigă și Mihăescu.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 13:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă