Sălăgeanu a debutat cu gol la Olimpia. Sătmărenii au plecat în cantonament la Ocna Șugatag

Marius ANGHEL 26 Jan. 2015, 15:39 Pregătiri, amicale
Sălăgeanu a debutat cu gol la Olimpia.** Sătmărenii au plecat în cantonament la Ocna Șugatag

Olimpia a câștigat și al doilea amical din această iarnă. După 4-0 miercuri cu FC Zalău , galben-albaștrii au trecut sâmbătă de o altă formație de liga a 3-a, FCM Baia Mare. Elevii lui Csik s-au impus la limită, 1-0, prin reușita lui Adrian Sălăgeanu din minutul 76.

Antrenorii Csik și Dragomir au folosit două formule diferite de echipă în care, câte 45 de minute, au vrut să-i vadă la lucru pe toți jucătorii nou veniți și pe cei de la echipa a doua.

Indiferent de formula folosită Olimpia a dominat jocul, pe lângă golul marcat de Sălăgeanu, sătmărenii trimițând de două ori mingea în bară, iar în ultimul minut au avut și un gol anulat pe motiv de ofside. Partida s-a jucat pe terenul Samobil în condiții acceptabile.

Olimpia-repriza 1: Șuta – Burlacu, Mureșan, Ioniță, Iuhas – Villand, Donca, Bâgiu, Gulya – Bujor, Teut.
Olimpia-repriza a 2-a: Șuta – Ciul, Micaș, Onicaș, Paul – Rus, Bic, Lukacs, Sălăgeanu – Faur, Cadar.

Antrenorul Tibi Csik s-a arătat extrem de mulțumit de ritmul de joc și de implicarea băieților în joc. „Toți băieții care au evoluat, s-au străduit și m-au mulțumit prin jocul lor. Am introdus mulți jucători de la echipa a II-a și de la juniori. Au demonstrat că sunt băieți inteligenți și sunt pregătiți pentru prima echipă”, a declarat la finalul partidei antrenorul Tibi Csik.

Revenit în această iarnă după ce a evoluat mai bine de 10 ani la echipe de liga 1, Adrian Sălăgeanu a reușit să înscrie unicul gol al partidei. La o pătrundere pe banda stângă, în minutul 76, Sălăgeanu l-a surprins pe portarul oaspeților cu o centrare lobată ce s-a dus sub transversală, la colțul lung. „Este o victorie care nu prea contează acum, de abia luni mergem în stagiul de pregătire și începem munca. Dar orice victorie este de bun augur, desigur. Am o legătură specială cu câțiva jucători de la Olimpia, mă bucur că i-am regăsit cu bine și sper să facem bine aceste două stagii de pregătire. Și cu ajutorul conducerii, să începem în forță campionatul”, a declarat Adrian Sălăgeanu.

Antrenorul Olimpia, Tibi Csik, mai așteaptă întăriri mai ales în atac. De altfel oficialii clubului nu exclud varianta revenirii lui Denis Lemac la Olimpia, un jucător ajuns la Dinamo, dar care se pare că nu s-a acomodat în curtea „câinilor”. „Avem trei piste și căutăm varianta cea mai bună. Sperăm ca în scurt timp să mai vină un atacant” a mai spus Csik.

După meci a avut loc o mică ședință la stadion în care a fost definitivat lotul cu care se va pleca în cantonament. Interesant e că dintre nou veniți doar Cadar de la Oar a fost păstrat, iar de la echipa a doua va merge în pregătiri doar Lukacs. În schimb avem și patru juniori care fac pasul spre echipa mare, Chivari, Tamas, Tilinger și Csik Mark.

Olimpia va juca miercuri un nou meci de verificare la Ocna Șugatag cu CSM Sighet iar apoi la revenirea acasă, pe 1 februarie, galben-albaștrii vor opri la Baia Mare pentru revanșa cu FCM.

Lotul pentru cantonamentul de la Ocna Șugatag (26.01-01.02):

Anca Iulian ,Șuta Marius și Fila Carol – portari
Rus Romario, Ioniță Marius, Munteanu Dumitru, Bălău Marius, Iuhas Cosmin, Villand Robert , Muresan Florin, Micaș Adrian , Schwarczkopf István , Faur Bogdan , Heil Walter, Onicaș Mihai, Bic Ovidiu, Burlacu Marius,Bujor Vlad, Feier Daniel, Cadar Gabriel, Sălăgean Adrian, Lukacs Darius, Chivari Denis, Tamas David, Tilinger Daniel, Csik Mark – jucători de câmp.
Csik Tiberiu – antrenor principal, Dragomir Ioan și Prodan Ciprian – antrenori secunzi. Filip Dan – maseur.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 26 Jan. 2015, 15:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă