Săgeata s-a reunit în formulă completă! „Încă nu este prohodul, dar situația nu este prea roz”

18 Jan. 2012, 12:01 Pregătiri, amicale
Săgeata s-a reunit în formulă completă!**

Confruntată cu mari probleme financiare, Săgeata Năvodari, ocupanta locului secund în clasamentul Seriei 1 a Ligii a II-a la fotbal, a reluat la începutul săptămânii antrenamentele în vederea returului. În ciuda situației delicate, toți jucătorii s-au pregătit sub comanda antrenorului Constantin Gache, existând doar două absențe motivate, Jianu și Vezan, învoiți pentru rezolvarea unor probleme personale.

Astfel, tehnicianul năvodărenilor a avut la dispoziție la prima ședință de pregătire, efectuată pe stadionul din Năvodari, 21 de jucători: Fl. Olteanu, Gordin și Ariton – portari; Fl. Popa, Costachi, A. Vaștag, Bold, Toșca, S. Chițu, V. Apostol, Gheară, Șamata, Ochiroșii, Mișelăricu, E. Nanu, Goșa, N. Crețu, Șicu, Petean, Cazan și Drăgan.

„Încă nu este prohodul, dar situația nu este prea roz. Consider că avem un lot destul de bun, iar în condiții normale am fi acumulat câteva puncte în plus și am fi fost mai sus în clasament. Oricum, este meritul jucătorilor pentru ceea ce s-a realizat în tur. Noi ne facem datoria, am venit la pregătire și sperăm ca situația să se rezolve. Timp de o săptămână ne vom antrena la baza sportivă de la Năvodari, apoi vom intra într-un cantonament la Hotelul Royal de Constanța și vom alterna ședințele de pregătire pe plaja Modern cu cele pe iarbă. Obiectivul nostru pentru retur este să intrăm pe teren și să încercăm să câștigăm fiecare meci”, a declarat Gache.

Jucătorii au primit promisiunea că vor primi o parte din restanțele financiare la începutul lunii februarie.

Sursa: sageata-navodari.ro

18 Jan. 2012, 12:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă