Săgeata în loc de Delta!

10 Aug. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale
Săgeata în loc de Delta!

Tragicul eveniment petrecut în urmă cu aproape o săptămână pe terenul de la Balotești, în care jucătorul Chinonso Henry a decedat pe teren, i-a împins pe conducătorii Deltei să amâne meciul retur contra FC Farul, programat inițial pentru această sâmbătă. Amicalul urmează să se desfășoare pe 18 august, sâmbăta viitoare, în deplasare, la Tulcea. Astfel, FC Farul a reprogramat întâlnirea cu tulcenii, și va juca, mâine, cu Săgeata Năvodari, de la ora 10.30, la Năvodari.

Alte amicale
Până la începerea noului sezon din Liga a II-a mai sunt doar câteva săptămâni. Antrenorul Farului, Ion Barbu realizează că timpul este prețios și limitat în această perioadă. În acest sens, tehnicianul a pus la punct programul amicalelor până la începerea campionatului: 11 august – Săgeata Năvodari (tur), 15 august – Unirea Slobozia (retur), 18 august – Delta Tulcea (retur), 22 august – Săgeata Năvodari (retur).
De asemenea, pe 28 august, „marinarii” vor intra în lupta pentru Cupa României, în care participă și echipele din eșalonul secund al fotbalului românesc.
Stadionul „Farul” intră în reparații
Începând de luni și, cel mai probabil, până pe 1 septembrie, când va începe noul sezon al Ligii a II-a, stadionul „Farul” va intra în reparații.
Lucrările vor demara în urma acordului făcut între conducerea cluburilor Viitorul și Farul, ca echipa lui Gheorghe Hagi să poată disputa meciurile de Liga I, de pe teren propriu, la Constanța.
Pentru a fi omologat de către FRF, stadionul de pe strada Primăverii trebuie să îndeplinească o serie de standarde, ceea ce necesită o serie de lucrări pentru a fi atinse la Constanța.
Îmbunătățirile vor fi aduse, în principal, la teren, vestiare, instalații sanitare și garduri, urmând a se revigora și ținuta stadionului prin vopsirea secțiunilor degradate.
„De luni intrăm în reparații! Va trebui să-i dăm stadionului o nouă față, o față de Liga I. Va dura câteva săptămâni, și s-ar putea să fim nevoiți să jucăm meciurile amicale pe alte terenuri, dar sper să fie totul gata până la începerea Ligii a II-a”, a declarat președintele FC Farul, Marcel Lică.
10 Aug. 2012, 16:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă