Sabău a debutat cu un egal pe banca mureșenilor în amicalul cu U Cluj

Marius ANGHEL 12 Oct. 2013, 18:23 Pregătiri, amicale
Sabău a debutat cu un egal pe banca mureșenilor** în amicalul cu U Cluj

ASA Târgu Mureș a terminat la egalitate, 0-0, partida amicala sustinuta astazi, 12 octombrie, cu incepere de la ora 11, pe terenul 2 din cadrul complexului de la Academia de Sport, in compania formatiei de liga 1 Universitatea Cluj.

Meciul, de o buna factura, a fost la discretia formatiei mureșene, careia i-au apartinut, de altfel, si marile ocazii de poarta prin Yannick Salem (min. 27 – situatie de singur cu portarul Dolha), Vasile Buhaescu (min. 60 – gol anulat pe motiv de off-side, dupa un sut superb al lui Miclea respins in fata de portarul clujean, min. 62 sut peste poarta, min. 67 trimite mingea in bara dupa o lovitura de colt excelent executata de Petris), Alin Roman (min.81 si 85) si Huiban (min.86).

Meciul, a reprezentat si debutul lui Ioan Ovidiu Sabau pe banca tehnica a formatiei din Liga a II-a, el fiind ajutat de catre secunzii Mircea Cojocaru si tirgumureseanul Romulus Miclea.

ASA: Caparco, Homei, Patriche, Vartic Anitoiu, Onicas, Miclea, Hanca, Cretu, Buhaescu, Salem. Pe parcurs, au mai intrat: Viciu, Bold, Gugu, Alin Stoica, Petris, Alin Roman, Heil, Huiban, Danquah.

Cu acest prilej, staff-ul târgumureșenilor a testat si un jucator de atac, este vorba despre Frank Wiafe Danquah, jucator liber de contract, care a mai evoluat in Romania la FC Brasov si care se afla in aceste zile in probe la ASA.

A fost un test util in aceasta perioada de pauza competitionala prilejuita de jocurile echipelor nationale, test care ne da sperante pentru meciurile dificile din campionat.

ASA Tirgu Mures, va evolua in data de 19 octombrie in deplasare la Oradea cu FC Bihor, urmatorul meci in fata propriilor suporteri fiind programat miercuri 23 octombrie de la ora 15, in compania formatiei FC Olt Slatina.

Sursa: ASA Târgu Mureș

Marius ANGHEL 12 Oct. 2013, 18:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă