S-a deblocat și Ibe: UTA a învins la scor o echipă de Liga a IV-a

Mihai Andries 02 Apr. 2014, 21:46 Pregătiri, amicale
S-a deblocat și Ibe: UTA a învins la scor o echipă de Liga a IV-a

Antrenamentul de miercuri seara al UTA-ei a constant într-un joc de verificare în compania celor de la Șoimii Tauț, prilej pentru cuplul Gherman – Olariu să-și vadă la lucru elevii înainte de meciul cu FC Olt. Cel puțin în prima parte, cât au ținut-o bateriile, divizionara a patra a dat o replică bună, împărțindu-și ocaziile cu mult mai bine cotații lor adversari. 

Pătrunderii lui Surugiu finalizate puțin pe lângă colțul lung și reluării cu capul peste poartă a lui Ibe, le-a răspuns Mașniță (șut puternic respins cu  dificultate de Boșneag) și Berar – „exterior” peste vinclu. 

Tabela s-a modificat imdeiat după pauză. Nou intratul Gîdea a greșit o pasă simplă, iar Popescu l-a executat pe Nichici. În minutul 55, s-a făcut 2-0. Laso a pasat pe culoar pentru același Popescu, care l-a lobat pe portarul „portocaliilor”. Andrei Gornic putea reduce din diferență, dar a „înțepat” balonul pe lângă bară.  S-a făcut 3-0, după ce Ibe a reluat cu stângul lângă bară centrarea lui Farcaș. „Alb-roșii” au mai avut și alte ocazii importante, prin Farcaș și Apostu, dar plasa a găsit-o tot Stanley Ibe, după o acțiune personală. Au fost primele reușite ale ghanezului în tricoul „alb-roșu”, care a primit destule șanse și în meciurile oficiale. „Șoimii” au mai fost periculoși doar prin șuturile de la distanță ale lui Răzvan Riviș, dar Horvat a fost de fiecare dată pe fază. S-a terminat 4-0.

Formații: 

UTA: Boșneag (46 Horvat) – Oltean, Sidney, Alex Gornic, Neagu (46 Diarra) – Marcu (46 Monac), Popescu (72 Toda), Laso (60 Farcaș), Surugiu (46 Lazea) – Sălăjan (46 Apostu), Ibe. 

Tauț: Nichici – Țigan, Draia, Peia, Oros – R. Riviș, Berar (46 Gîdea), Andrei Gornic A, Bîrnoagă, Heteș – Mașniță (46 Pop). Au mai jucat: Gîdea, Pop, Buc

Arbitri: Tudorel Jurcă – Paul Ardelean și Gabriel Hărduț

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 02 Apr. 2014, 21:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă