RUȘINOS! UTA, fără echipament și bătută cu 4-0 de Luceafărul

19 Aug. 2012, 13:43 Pregătiri, amicale

Luceafărul Felix s-a impus sâmbătă clar pe teren propriu cu scorul de 4-0 (1-0), în fața echipei arădene UTA. Meciul, care s-a desfășurat pe stadionul din Borș, a început cu o oră mai târziu, din cauza întârzierii formației oaspete, care și-a și uitat echipamentul de joc acasă. Pentru a volua, arădenii au împrumutat echipamentul de la gazde.

Jocul a fost controlat cu autoritate de formația bihoreană, care a reușit să puncteze mai întâi în minutul 33, atunci când, scăpat pe un contraatac, Neluțu Roșu i-a trimis la 10 metri de poartă lui Zeno Bundea, cel care a înscris în poarta goală. În minutul 59, scorul a devenit 2-0, după o centrare de pe partea stângă a lui Lupuț, Constatin Roșu reulând cu capul din interiorul careului peste portarul echipei arădene, Amadio.

Nu au trecut decât trei minute, și jucătorii formației Luceafărul au înscris și cel de-al treilea gol, prin același Constantin Roșu, după ce acesta a primit o pasă pe culoar de la Zeno Bundea. Scorul final a fost stabilit în minutul 77, atunci când Popescu l-a învins cu un șut la colțul lung pe portarul Amadio.

A fost primul joc pe banca tehnică a antrneorului Călin Moldovan, astfel că acesta a revenit în forță la conducerea formației.

De la început, tehnicianul de la Luceafărul a trimis în teren următoarea echipă: Miron – Mihuț, Letan, Pocean, Achim – G. Bogdan, Scvarczopf, Z. Bundea, Ianc – N.Roșu și C. Roșu. Pe parcurs au mai fost introduși și: S. Ghilea -Muntean, Lupuț, Blănaru, Andor, Popescu, Mintaș, Haș, Jurcă și Pantea, ultimii 4 fiind juniori promovați de la echipa a doua.

UTA: Smaranda – Matei, Gligor, Siminic – Calvin, Lazea, A. Neagu, G. Neagu – Hiago, Zenga, Marcelinho (min. 16 – Bîrză)

„A fost un joc bun, în care am reușit să ne atingem ceea ce ne-am propus. Felicit jucătorii pentru randament și seriozitate. Cu toate că a fost un meci amical, noi ne-am făcut o impresie bună și sperăm ca și în campionat să avem evoluții pe măsură, chiar dacă mai avem de pus a punct unele lucruri”, antrenorul Călin Moldovan.

La echipa arădeană a evoluat timp de 45 de minute și fiul cunoscutului Walter Zenga, Jakopo Zenga, jucător care însă nu a ieșit în evidență. De altfel, echipa oaspete a avut o singură ocazie mai periculoasă, în repriza a doua, și aceea finalizată cu un șut de la distanță.

În următoarea partidă, Luceafărul va evolua vineri, 24 august,pe teren propriu, în compania formației Național Sebiș. Și meciul cu FC Bihor s-a amânat de la 11 la 17.

Sursa: Bihoreanul
Foto: Sport Arad

19 Aug. 2012, 13:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă