Rufă a urmărit jocul cu Ștefănești alături de Schumacher!

26 Aug. 2012, 12:08 Pregătiri, amicale
Rufă a urmărit jocul cu Ștefănești** alături de Schumacher!

CSM Râmnicu Vâlcea a cedat ieri la Buftea, 1-2 (0-0), în amicalul disputat cu echipa de Liga a III-a, CS Ștefănești. Conduși cu 2-0, vâlcenii au marcat unicul gol prin Lajo Traore, fratele mai mic al cunoscutului atacant de la Anzhi, Lacina. De la CSM au absentat Tomozei și C. Stoica, ușor accidentați, dar și Gogoșoiu, care va fi indisponibil o perioadă mai lungă de timp.

Patronul echipei vâlcene, Cătălin Rufă, a venit la meci cu Constantin Schumacher, tehnician care i-ar putea prelua de mâine pe alb-albaștri.

După joc, conducerea vâlceană a renunțat la Scărlătescu și Niculescu, deși pe ultimul, Artimon îl trimisese acasă după câteva antrenamente. În plus, Vâlcea se „întărește” cu jucători puși pe liber de Farul, precum Toma sau Neagoe.

Astfel, după plecarea lui Artimon, CSM a suferit două eșecuri în tot atâtea jocuri amicale. Cu timișoreanul pe bancă, echipa vâlceană a pierdut doar două jocuri în jumătate de an, însă orgoliul și managementul dezastruos al patronului Rufă fac ca alb-albaștrii să revină la nivelul unei echipe de Liga a III-a, acolo unde au fost lăsați de Marius Mitu.

CSM: Baruch – Vasile, Plecanciuc, I. Popescu, Vătăjelu – Pârvu, S. Popescu, Nicolae – Scărlătescu, Nkongue, Văduva. Au mai jucat: Toma, Eremia, Dumitrașcu, Suciu, A. Ionescu, Daouda, Neagoe, Traore, Nicolescu, Totîlcă, Prodan

Articol scris de Adi Georgescu

26 Aug. 2012, 12:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă