Rontea: „Atmosfera este foarte bună!”

12 Feb. 2009, 10:23 Pregătiri, amicale
Rontea: „Atmosfera este foarte bună!

Progresul a ajuns ieri la cel de-al treilea amical disputat, după victoriile obținute împotriva Rocarului, 5-4, și cea din meciul cu Buftea, scor 1-0, bancarii au învins echipa din liga a patra AFC Comprest București cu scorul de 1-0. Progresiștii au evoluat cu jucători proveniți de la echipa a doua a clubului, în majoritate juniori, golul fiind marcat de către Alexandru Niculae, un puști provenit din pepiniera „bancarilor”, născut în anul 1993.

 

„Am vrut să jucăm acest amical pentru a-i vedea și pe jucătorii care nu au evoluat sâmbătă cu Buftea. Am avut mulți juniori la dispoziție și sunt mulțumit de ei”, a declarat antrenorul Progresului, Ilie Rontea.

 

Referitor la situația echipei pe care o antrenează, Rontea a ținut să accentueze faptul că atmosfera este una foarte bună, în ciuda problemelor actuale:
„Atmosfera de la club este una foarte relaxată. Băieții sunt foarte receptive la cerințele mele și mai ales sunt dispuși la efort. Domnul Tohăneanu face tot posibilul ca lucrurile să revină la normal și din câte observ eu suntem pe drumul cel bun. Am câte treizeci și ceva de jucători la antrenamente și asta nu poate decât să mă bucure.”

 

În altă ordine de idei, sâmbătă, la ora 11, Progresul are programat un nou amical, dar încă nu a fost stabilit adversarul.
„Sâmbătă vom avea sigur un amical, cel mai probabil împotriva unei echipe din Liga 1. Echipele încep să se întoarcă în țară și vor să aibă cât mai multe meciuri.”, a conchis Ilie Rontea.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
 

12 Feb. 2009, 10:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă