Romeo Surdu a înscris pentru FC Brașov în testul cu SC Popești Leordeni. Ichim a debutat și el pentru „stegari”

Marius ANGHEL 14 Feb. 2017, 15:30 Pregătiri, amicale
Romeo Surdu a înscris pentru FC Brașov în testul cu SC Popești Leordeni.** Ichim a debutat și el pentru

FC Brașov a bifat a treia victorie în tot atâtea meciuri amicale desfășurate în această perioadă de pregătire de iarnă. Astăzi, echipa antrenată de Cornel Țălnar a câștigat cu 2-1 testul desfășurat pe sinteticul de la Tărlungeni cu SC Popești Leordeni, formație clasată pe locul 4 în Seria a 2-a a Ligii 3.

Cu ocazia acestui amical, la FC Brașov au debutat atacantul Romeo Surdu și fundașul Alexandru Ichim. Primul a evoluat în prima repriză și a deschis scorul după doar 12 minute de joc. Atacantul liber de contract după despărțirea de ASA Târgu Mureș a punctat după o centrare a lui Vagner. Petre Goge (39) a mărit avantajul pentru „stegari” dintr-o pasă a lui Băjan, iar la pauză scorul ar fi putut lua proporții de neprezentare dacă Grigorie (33) nu ar fi ratat un penalty obținut de Vagner.

În echipa trimisă de Țălnar pe teren în repriza a doua s-a regăsit și Alexandru Ichim, fundaș care ultima dată a evoluat la FC Botoșani. Acesta nu a putut însă să-l oprească pe Lalciu (48) în drumul către golul de onoare al ilfovenilor.

„Am făcut o primă repriză foarte bună, în care pe lângă cele două goluri am ratat un penalti, dar și câteva ocazii mari. În partea a doua, cei care au intrat nu înțeleg că fotbalul trebuie jucat după cum se cere nu cum gândește fiecare, dar probabil că vom mai aduce două sau trei piese și unii dintre ei vor plânge. Surdu și Ichim sunt bine veniți la echipa noastră, sper să vină și cei doi jucători de la Steaua (n.r. – Enceanu și Chitoșcă), probabil și Mamele și atunci putem spune că avem un lot cât de cât competitiv cu care ne putem «bate» pentru promovare”, a declarat, citat de Monitorul Expres, antrenorul Cornel Țălnar.

FC Brașov (repriza I): Fl. Iacob – Băjan, Poverlovici, I. Șerban, Ct. Stan – Vagner, P. Iacob, I. Popa, Goge – Grigorie – Surdu
FC Brașov (repriza II): Căucă – Cristil, Ciobanu, Ichim, Ct. Stan – L. Manole, Tripșa, Vl. Munteanu, Răchișan – Istrati, Sburlea

În precedentele două jocuri amicale, FC Brașov a câștigat cu 13-0 testul cu CS Vulcan și cu 3-1 cu ASF Zărnești.

Marius ANGHEL 14 Feb. 2017, 15:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă