Roland Nagy: „Cât au fost în teren jucătorii cu experiență am condus ostilitățile”

Marius ANGHEL 07 Feb. 2015, 19:54 Pregătiri, amicale
Roland Nagy:**

Adrian Piț și Răzvan Blănaru au rămas la Arad astăzi, Roli Nagy a decis să-i lase să se refacă sută la sută după o săptămână în care s-au confruntat cu probleme de ordin medical. Răcit, și goalkeeperul Bodea a ratat meciul cu FC Bihor, scor 1-2, meci pe care antrenorul principal al roș-albilor l-a caracterizat așa: „Cât au fost în teren jucătorii cu experiență, care se văd, am condus ostilitățile. 60-70 de minute, evoluția a fost pozitivă din toate punctele de vedere, un joc bun, un test reușit, cu excepția rezultatului”.

Utiștii au contestat puternic penalty-ul din care Bihorul a egalat, dar Roland Nagy n-a dorit să mai insiste: „Nu mai comentez arbitrajul, e neesențial, dar a stricat un joc ce nu părea să ridice probleme. Nu mai intru în amănunte. Am pierdut, e o înfrângere, dar rămâne un test reușit. Bihorul are jucători buni, interesanți pentru liga a doua. Încercăm să scoatem în evidență părțile pozitive”.

Într-o săptămână, UTA e față în față cu trei divizionare secunde

Un amical nou a fost cuprins în programul de iarnă al UTA-ei. Roli Nagy discutase luna trecută cu Daniel Oprița pentru o confruntare UTA – Metalul Reșița, dar cum în Valea Domanului au fost săptămâni agitate, întâlnirea rămăsese în aer.

Lucrurile par să fi intrat pe un făgaș normal la reșițeni, care au confirmat că vin la Arad. Meciul se joacă luni, 9 februarie, la ora 14,00, la Șiria.

Și tot la Șiria, miercuri, 11 februarie, UTA va fi față în față cu Olimpia Satu Mare. Jocul e programat la ora 11,00.

Săptămâna se încheie cu returul „dublei” cu FC Bihor, roș-albaștrii vin sâmbătă, 14 februarie la Arad, coordonatele urmând a fi anunțate în timp util.

Sursa: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 07 Feb. 2015, 19:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă