Rocarul a avut parte de o ploaie de goluri

Mihai Andries 05 Dec. 2013, 20:00 Pregătiri, amicale

Una dintre revelațiile sezonului 2013-2014 al Ligii a IV-a București a fost Comprest GIM, care a terminat turul pe locul 3 în seria Sud, chiar dacă a avut multe meciuri în care a folosit destui juniori de 16 ani și a început campionatul cu două eșecuri. Venirea lui Augustin Călin a adus o schimbare în bine a echipei din Drumul Găzarului, rezultatele din campionat fiind o dovadă în acest sens.

Egali cu Juniorul și Popești Leordeni!

Chiar dacă Liga a IV-a București a luat vacanță, elevii lui Augustin Călin continuă să joace meciuri de pregătire. Duminică au remizat cu FC Juniorul, liderul seriei Nord, scor 2-2, după un meci cu scântei, în care golurile Comprestului au fost marcate de Pristolian și Ov. Andrei. Ieri s-au mulțumit doar un egal cu multe goluri contra Gloriei Popești Leordeni, ocupanta locului 5 din seria a II-a a eșalonului terț. Fluierul de final a consemnat un spectaculos 4-4, după ce Comprest a condus de trei ori cu 2-1, 3-2 și 4-3. Oaspeții, care și-au menajat o bună parte din titularii obișnuiți, au deschis scorul prin Urucu după o gafă a defensivei gazdă, dar Barbu a restabilit egalitatea după o eroare a fundașilor ilfoveni.

Șase goluri după pauză!

Dacă la pauză a fost 1-1, repriza secundă a adus o abundență de goluri. Primul a punctat Ovidiu Andrei cu o execuție de la circa 30 de metri, care l-a surprins pe portarul Eduard Voicu. Șutul lui Romanescu din afara careului nu i-a lăsat nicio șansă lui Marin și ilfovenii erau din nou pe picior de egalitate cu gazdele lor. Povestea s-a repetat de încă două ori, cu Comprest în avantaj și Gloria egalând. Alberto a punctat de fiecare dată pentru echipa lui Augustin Călin – a doua reușită venind după ce l-a pus în genuchi pe Voicu din dribling, dar Mărgărit și Șt. Alexandru nu au fost de acord cu victoria bucureștenilor.

Stelea jr a ajuns la Popești Leordeni

Printre figurile noi apărute în formula de start a echipei ilfovene s-a aflat și fiul selecționerului echipei de tineret a României, Bogdan Stelea jr. Folosit ca mijlocaș stânga, tânărul jucător nu a ieșit în evidență în mod special, fiind incomodat și de terenul impropriu unui meci de fotbal pe zona băncilor de rezervă. Că tot vorbim de suprafața de joc, finalul de meci s-a transformat într-un fel de cascadorii râsului, jucătorii patinând efectiv pe noroiul din jumătatea gazdelor.

COMPREST – GLORIA POPEȘTI LEORDENI 4-4 (1-1) Barbu, Ov. Andrei, Alberto 2 / Urucu, Romanescu, Mărgărit, Șt. Alexandru

Comprest: Al. Petre – Constantin, Petcu, Caringea, Albu – Pasăre, Logofătu, Ov. Andrei, Gojnea – Pristolian, Barbu. Antrenor Augustin Călin
Gloria: Ed. Voicu – Ungureanu, Șerbănescu, C. Cristea, Stanca – Ad. Cristea, A. Simion – Manofu, Urucu, Stelea jr. – M. Ștefan. Antrenor Sorin Colceag
După pauză cei doi tehnicieni au rulat tot lotul avut la dispoziție

 

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 05 Dec. 2013, 20:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă