Robu a remizat de unul singur cu Chiajna II. Elevii lui Diniță, la al șaptelea meci consecutiv fără înfrângere

Mihai Andries 19 Feb. 2015, 11:44 Pregătiri, amicale
Robu a remizat de unul singur cu Chiajna II.** Elevii lui Diniță, la al șaptelea meci consecutiv fără înfrângere

Metaloglobus a remizat ieri la Chiajna cu echipa a doua a clubului ilfovean, scor 3-3, la capătul unei partide în care capul de afiș a fost tripla lui Alin Robu, mijlocașul ofensiv al bucureștenilor speculând cadourile oferite de apărarea adversă.

Prima repriză a fost adjudecată de oaspeți, care au punctat de două ori pe tabelă, primul gol venind în minutul 4. O diagonală de la centrul terenului a prins apărarea pe picior greșit, Robu a preluat balonul și l-a învins pe Lazăr. O nouă minge lungă, o ezitare a defensivei Concordiei, urmată de o centrare în fața porții au dus la 2-0, cu același Robu la finalizare. Repriza s-a terminat catastrofal pentru Chiajna II, cu Novacek trimis la cabine pentru al doilea galben, după ce a dat cu piciorul în minge după fluierul arbitrului, cu doar un minut înainte de intrarea la vestiare.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru Chiajna II

Supărat de jocul elevilor săi din primul mitan, Diniță a schimbat liniile ca la hochei, singurul păstrat fiind portarul Gudea, iar efectul a fost unul pozitiv pentru ilfoveni. Răducanu a șutat din alergare la o centrare a lui Kofi și a redus din handicap, pentru ca Albu să restabilească egalitatea din penalty, după un fault asupra lui Lemac.

Florin Anton a făcut 3-2 după o fază de cascadorii râsului, la care portarul Gherasim a ieșit în afara careului la o minge lungă, a vrut să preia mingea, dar a lovit-o greșit și atacantul Concordiei II a marcat. Din păcate, nici Cojocariu nu a fost mai prejos și la o lovitură liberă executată de Robu, ca un șut-centrare, portarul ilfovenilor a dat pe lângă și așa s-a stabilit scorul final de 3-3.

Mai e de amintit că în minutul 75, Marius Ștefan de la Metaloglobus a fost eliminat, pentru un fault de ultim apărător.

Următorul amical al Concordiei II, care a ajuns la șapte meciuri consecutive fără eșec, va fi sâmbătă cu Dinamo II, de la ora 11

CONCORDIA II – METALOGLOBUS 3-3 (0-2)
Au marcat: Răducanu, Cr. Albu – pen., Fl. Anton / Robu 3

Chiajna II, R1: Gudea – Vartanian, Kwadwo Twumasi, Al. Șerban, Fota – V. Răsdan, R. Moldovan, Novacek, Odobeanu – Oct. Drăghici, V. Militaru.
Chiajna II, R2: Gudea (’70 Cojocariu) – Calu, Fl. Ilie, Cr. Albu, Val. Savu – Ciumacenco, Momodou Jallow, Kofi Twumasi, Răducanu – B. Lemac, Fl. Anton.
Antrenor Laurențiu Diniță

Metaloglobus: G. Lazăr – Dăescu, Mihală, M. Ștefan, Anghelini – I. Drăgan, Ghenovici, Fl. Lungu, Robu – Potecea, Păuna. Au mai jucat M. Gherasim – Fulea, Comșa, Mitroi, Angelescu, Fodor
Antrenor Sorin Colceag

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

 

Mihai Andries 19 Feb. 2015, 11:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă