Florin Bratu: „Atitudinea de care au dat dovadă elevii mei mi-a plăcut și m-a mulțumit cel mai mult”

Mihai Andries 23 Feb. 2015, 10:13 Stiri
Florin Bratu:**

Victoria cu 3-0 asupra satelitului Concordiei a fost cea mai concludentă dintre toate amicalele jucate de Dinamo II în această iarnă. În condițiile în care aceasta a venit în fața unui adversar cu mulți jucători mai în vârstă și cu șapte meciuri fără înfrângere, satisfacția a fost și mai mare pentru principalul dinamovist Florin Bratu.

„Normal că mă bucură că am câștigat cu Chiajna, dar cel mai mult mi-a plăcut și m-a mulțumit atitudinea de care au dat dovadă acești copii. Avem speranțe pentru viitor că putem realiza lucruri serioase cu ei” a explicat Bratu după meci.

Tehnicianul satelitului echipei din șoseaua Ștefan cel Mare a declarat că pauza de iarnă a fost foarte dificilă pentru echipa sa, în condițiile în care a trebuit să facă tranziția de la vechea formulă de joc la un complet schimbată ca urmare a mutării a trei sferturi din echipa de bază la Berceni.

„Mi-au plecat opt titulari la Berceni, așa că a trebuit să umplu aceste goluri de la juniori. Am luat copii de la ’97, ’98 și ’99 și aceștia au dat randament. Lucrul acesta îmi dă speranță, îmi place să lucrez cu ei și asta cred că este cel mai important. Am încercat să iau meciuri destul de bune, destul de tari, pentru a se căli acești copii de 15-16-17 ani pe care îi am în lot. Doar întâlnind adversari de valoare și de nivel puțin mai ridicat vor avea de câștigat. Vor avea experiență în plus” s-a confesat acesta

La doar 22 de ani, Gelu Velici va fi cel mai bătrân jucător al satelitului în retur, într-un lot în care media de vârstă este în jur de 18 ani.

„Velici va rămâne la mine pentru că nu mai are drept de joc la altă echipă și până în vară va face parte din lotul meu. În schimb, Șerban nu a prins lotul la prima echipă (n.a. – pentru meciul cu Oțelul) și de aceea a venit să joace la mine” a detaliat Bratu

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 23 Feb. 2015, 10:13 Stiri
Pe aceeași temă