Ripensiei nu-i priesc meciurile în Ungaria, unde a pierdut al doilea amical la rând. Timișorenii au anunțat oficial două despărțiri

Marius ANGHEL 12 Jul. 2018, 22:20 Pregătiri, amicale

Ripensia Timișoara a pierdut al doilea meci consecutiv din perioada de pregătire, de data aceasta cu 1-0 cu Szeol Szeged, formație de liga a treia maghiară. Roș-galbenii se află de duminică în cantonament la Bekescsaba și după ce marți au pierdut cu UTA, scor 0-2, joi a venit rândul unei noi înfrângeri. Înainte de stagiul de pregătire din Ungaria, bănățenii câștigaseră cu două echipe de Liga a 4-a Timiș.

Ripensia a plătit tribut faptului că nu a marcat, iar adversarul a făcut-o la singura sa ocazie. În prima repriză, tânărul Răzvan Cluci ar fi putut înscrie, dar șutul său a nimerit bara. În a doua jumătate a partidei, Dumiter a obținut un penalty, dar Ungureanu a ratat execuția. Pe acest fond de joc, maghiarii au înscris în minutul 76, cu un șut de la distanță, care s-a dus la rădăcina barei.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Vlădia, Burdeț, Hecsko, Apro – Kawagoe, Anghelina – Tineiu, Cluci, Dumiter – Bădăuță
Au mai evoluat: Dobre, Păduraru – Ad. Popa, M. Toma, C. Toma, Monea, Zaluschi, Ungureanu, Stoi
Antrenor: Ciprian Urican

Mânecan și Bobină, oficial plecați

Clubul a anunțat, astăzi, oficial, și despărțirile de mijlocașul central Cosmin Mînecan, dar și de atacantul Sebastian Bobină. Niciunul nu fusese prezent la echipă de la reunire.

Ripensia revine luni la Timișoara și are programat un alt amical pe 21 iulie, cu Luceafărul Oradea.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 12 Jul. 2018, 22:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă