Ripensia se pregătește pe teren sintetic pentru meciul cu Metaloglobus. Roș-galbenii s-au impus clar într-un amical cu Centrul Național de Pregătire

Marius ANGHEL 02 Apr. 2019, 17:11 Pregătiri, amicale
Ripensia se pregătește pe teren sintetic pentru meciul cu Metaloglobus.** Roș-galbenii s-au impus clar într-un amical cu Centrul Național de Pregătire

Ripensia Timișoara a jucat, astăzi, un nou meci de verificare cu echipa Centrului Național de Pregătire Timișoara, pe care l-a câștigat cu 5-0. Elevii lui Alexandru Pelici se antrenează săptămâna aceasta pe terenul sintetic de la Baza Sportivă 2 Politehnica, pentru a pregăti jocul din deplasare de la Metaloglobus București, club care acasă joacă pe suprafață sintetică.

Partida a avut trei reprize a câte 30 de minute. Primele două goluri s-au marcat în a doua repriză. Mai întâi, după un corner, a marcat Darius Țiereanu. Diferența a majorat-o Drăghici, din centrarea lui Chera. Apoi, scorul a devenit 3-0 după un gol al lui Stoica, care a marcat și al patrulea gol, dintr-o centrare a lui Monea. Scorul final l-a stabilit Drăghci, dintr-un penalty obținut de Popovici.

Ripensia Timișoara: Moldovan – Popa, Tînc, Hecsko, Toma, Zaluschi, Anghelina, Chera, Stoica, Dumiter, Mansour
Au mai intrat: Păduraru – Apro, Țieranu, Străuț, Burdeț, Dobie, Monea, Drăghici și Popovici

CNPT: Pădure – Stoianovici, Goța, Coroiu, Popa – Casian, Pop, Lazăr – Gîdea, Pițigoi, Șimândăn
Au mai intrat: Mateiciuc, Cin, Kecskes și Frica

În etapa a 28-a a Ligii 2, Ripensia joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la București, cu Metaloglobus. Timișorenii au 35 de puncte și se află pe locul 9, în timp ce formația din Capitală are 33 de puncte și se situează pe poziția a 11-a.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 02 Apr. 2019, 17:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă