Ripensia s-a „încălzit” cu o echipă de Liga 4 pentru meciurile cu UTA și ASU Poli de pe final de sezon

Marius ANGHEL 10 May. 2018, 15:56 Pregătiri, amicale
Ripensia s-a

Ripensia Timișoara a jucat, miercuri seara, un meci amical în compania liderului din Liga a 4-a Timiș, ACS Dumbrăvița, pe care l-a încheiat la egalitate, scor 2-2, profitând de faptul că săptămâna aceasta nu are meci. Roș-galbenii ar fi urmat să joace pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, formație retrasă din campionat, și, astfel, băieții lui Ciprian Urican vor primi trei puncte la „masa verde”.

A fost un meci utilizat de formația de ligă secundă pentru a da șanse să joace și celor cu minute mai puține. În acest context, Dumbrăvița a condus cu 2-0 la pauză, după un gol marcat de Silaghi din interiorul careului și un gol al vinclu reușit cu trei minute înainte de pauză de Mădălin Stancu, fostul jucător al celor de la ASU Poli, ajuns acum la Dumbrăvița. În repriza secundă, timișorenii au egalat. Mai întâi, Călin Toma a mișcat balonul după o lovitură liberă indirectă de la 8 metri, iar Ungureanu a marcat. În minutul 81, Ungureanu a fost cel care i-a centrat, și Toma a înscris în forță.

Antrenament pentru derby-urile cu UTA și Poli

Ciprian Urican a punctat că nu l-a interest scorul în acest meci. „În primul rând, trebuie spus că nu ne interesa rezultatul în acest joc. A fost mai important să dăm minute unor jucători care au evoluat mai puțin până acum, cum e cazul lui Hecsko. Ne dorim ca el să-și revină și să intre în forma pe care a avut-o în primele șapte etape. Am încercat așadar să folosim toți jucătorii, să le dăm cât mai multe minute. Urmează să avem acum în fiecare zi antrenamente, pentru că avem multe aspecte de pus la punct. Vom lucra toată săptămână. Așteptăm meciul cu UTA și sperăm că vom fi atunci într-o formă bună!”, a declarat antrenorul Ripensiei.

Ripensia are acum 39 de puncte și e pe locul 13. Miercuri, de la ora 18:00, roș-galbenii vor juca la Șiria cu UTA. Ulterior, în penultima etapă, au derby-ul Timișoarei cu ASU Poli. Dumbrăvița are 68 de puncte, cu 10 peste următoarea clasată, în Liga a 4-a Timiș, cu șapte etape înainte de final. La barajul de promovare, campioana Timișului va juca cu cea a Mehedințiului.

Ripensia Timișoara: Contra (Rădulescu 61”) – Ad. Popa (Laur. Tudor 30”), Hecsko, Apro, Horcea (C. Toma 50”) – Stoi, Mânecan (M. Toma 61”), Bobină – Țugui (Ad. Ungureanu 50”), Golda (Mediop 50”), Cluci (Dumiter 46”)

ACS Dumbrăvița: Mikloș (Puiu 46”) – Soare, Gălan (Șofronea 85”), Telescu, Szalkai (Luca 88”) – R. Rus (Ștefan 59”), Stancu (Filimon 70”) – Oancia (Centea 46”), Briciu, Nanu (Pecarov 75”) – Silaghi (D. Bîrză 59”)

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 10 May. 2018, 15:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă