Ripensia nu demonstrează că e pregătită pentru Liga 2. A pierdut în Austria contra unei echipe de eșalon patru

Marius ANGHEL 22 Jul. 2017, 19:16 Pregătiri, amicale

Ripensia Timișoara a demonstrat încă o dată că nu este deloc pregătită pentru noul sezon care o așteaptă, cel de Liga 2. Gruparea roș-galbenă a pierdut astăzi al treilea amical consecutiv, de această dată în fața unei echipe de ligă a patra austriacă. Trupa lui Remus Steop a cedat cu 1-2 testul cu Asko Oedt, după ce până acum s-a înclinat cu 1-3 în două jocuri cu AFC Hermannstadt, iar singurul rezultat pozitiv, o victorie cu 6-0, a obținut-o cu FC Bazoșu Vechi, echipă de ligă județeană timișoreană.

Ripensia s-a deplasat în Austria pentru jocul cu Asko Oedt, echipă pentru care evoluează și un român, fundașul Sorin Ciobanu, fost la Metalul Reșița sau Rapid CFR Suceava. Încurajată de aproximativ 20 de suporteri, timișorenii au făcut o primă repriză acceptabilă, însă scorul pauzei a fost unul egal, fără goluri. În partea a doua s-au înscris cele trei reușite ale partidei, însă elevii lui Remus Steop au trebuit să se recunoască învinși. Unicul gol al echipei care va evolua în Liga 2 a fost reușit de mijlocașul Adrian Zaluschi. Mediop, Florin Nanu și noua achiziție Horcea nu au evoluat.

Timișorenii au ajuns de ieri în Austria și pe lângă amicalul din această dimineață vor mai susține astăzi încă un antrenament la baza Transdanubia Sportanlage din Oedt înainte de revenirea în România.

Printre cei circa 20 de susținători ai bănățenilor s-au aflat și doi foști jucători ai Ripensiei: Daniel Ungur și Ion Păscăleanu.

Steop a utilizat în acest amical următorii jucători: Gakos – Ad. Popa, Hecsko, Vlădia, Andr. Popescu – Mânecan, Stoi, Zaluschi, C. Toma – Ad. Ungureanu, Dumiter. Au mai jucat: Vl. Ignat – L. Luca, Bobină, Golda și Matiș.

Următoarele două amicale ale Ripensiei sunt împotriva unor adversari slabi, de Liga a 4-a Timiș: Pobeda Dudeștii Vechi (deplasare, pe 26 iulie) și ASO Deta (acasă, pe 29 iulie).

Imagini de la antrenamentul de vineri din localitatea austriacă Oedt:

Foto și video: facebook Askö Oedt și Ripensia Timișoara

Marius ANGHEL 22 Jul. 2017, 19:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă