Ripensia, chinuită o repriză de „bulgarii” de la Pobeda. Roș-galbenii au în probe un fotbalist din Germania

Marius ANGHEL 07 Jul. 2018, 02:48 Pregătiri, amicale
Ripensia, chinuită o repriză de

Ripensia Timișoara a câștigat și al doilea meci de verificare, cu 3-1, pe terenul locului 5 din Liga a 4-a Timiș, Pobeda Dudeștii Vechi. Roș-galbenii au avut de transpirat mai mult ca la victoria cu 7-0 cu Progresul Ciacova, locul 9 din același campionat județean, deoarece la pauză au fost conduși. De altfel, terenul din comuna locuită de bulgari catolici este unul unde se câștigă greu, deoarece mândria locală e la cote ridicate, inclusiv în plan fotbalistic.

Iani Kalapiș a deschis scorul, iar Pobeda (n.r. – „victorie” în limba bulgară), a condus cu 1-0 la pauză. Timișorenii au întors scorul grație golurilor marcate de doi jucători în probe. Primul a marcat Andrei Apostol, în minutul 48, iar apoi, Denis Casian, în minutul 57. Tabela a „închis-o” Bădăuță în minutul 72. La acest meci, Ciprian Urican și Radu Suciu au urmărit și un portar în probe, Alex Oprița, dar și pe Amir Hornfech, jucător adus din ligile inferioare germane.

Nu se trag concluzii după meciurile cu echipele de Liga a 4-a

Cei din stafful Ripensiei spun că nu trag concluzii deocamdată, după două meciuri cu adversari cu două eșaloane mai jos, abia veniți din vacanță. „A fost un joc bun, pe un teren foarte bun. S-a putut pasa. Meciul a fost unul frumos, meritul fiind al ambelor echipe. Testul a fost util, iar jucătorii noștri au fost implicați. E însă devreme să tragem concluzii”, a punctat Radu Suciu, managerul echipei.

Prima ocazie de concluzii va fi însă în cantonamentul în care echipa va pleca duminică, la Bekescsaba, în Ungaria. Marți, timișorenii vor juca acolo cu UTA, care sâmbătă are primul amical.

Pobeda Dudeștii Vechi (antrenor Daniel Vasilcin): G. Stoianov – R. Boboiciov, I. Boboiciov, R. Mirciov, Roncov – Rusu, D. Vasilcin, T. Budur, S. Budur – Kalapiș, Novac. Au mai evoluat: Golea și Fibișan.

Ripensia Timișoara (antrenor Ciprian Urican): Oprița – Vlădia, Hecsko, Apro, C. Toma – Anghelina, D. Casian – Amir Hornfech , Cluci, A. Popa – Matiș. Au mai jucat: Păduraru, Dobre – Burdeț, M. Toma, Horcea, Zaluschi, Apostol, Bădăuță și Monea.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 07 Jul. 2018, 02:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă