Ripensia a triumfat în primul amical din Antalya, cu Daejeon Citizen. Zaluschi, omul decisiv

Marius ANGHEL 30 Jan. 2019, 21:03 Pregătiri, amicale
Ripensia a triumfat în primul amical din Antalya, cu Daejeon Citizen.** Zaluschi, omul decisiv

Ripensia Timișoara a ajuns de luni seara în Antalya, mai exact, în stațiunea Lara. În ciuda problemelor cauzate de vreme, miercuri, roș-galbenii au jucat un amical cu Daejeon Citizen, echipa din liga secundă a Coreei de Sud, pe care l-au câștigat cu 1-0. La sud-coreeni joacă și românul Aurelian Chițu, fost la Viitorul sau Astra.

Partida a fost condusă de o brigadă din Coreea de Sud, dar site-ul oficial al Ripensiei anunță că nu au fost probleme de arbitraj. Ripensia a marcat unicul gol al întâlnirii prin Adrian Zaluschi. Mijlocașul a marcat în minutul 18, după un contraatac. Daejeon a avut posesia, dar nu a avut decât un singur șut pe poartă, parat de Ștefan Dobre.

În prima repriză, Ripensia a mai avut ocazii prin Alin Burdeț, șut în plasa laterală, și Andrei Dumiter, scăpat singur spre poartă, dar blocat în ultima clipă. În a doua repriză, singura șansă a timișorenilor a fost la un șut al lui Cătălin Bădăuță, de la 16 metri, însă mingea a fost blocată de un fundaș advers.

Ripensia (prima repriză): Șt. Dobre – Ad. Popa, Hecsko, Apro, Ardelean – Burdeț, Anghelina – Monea, Zaluschi, Cluci – Dumiter
Ripensia (a doua repriză): Moldovan – Străuț, Tînc, Țieranu, C. Toma – Dobie, Stoi – Chera, Istrătescu, Simian – Bădăuță

Următorul amical al Ripensiei în Antalya va avea loc vineri, cu Celik Zenica, echipa de prima ligă din Bosnia-Herțegovina.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 30 Jan. 2019, 21:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă