Ripensia a trecut cu scor de neprezentare în penultimul test înainte de debutul în Liga 2. Steop merge pe un prim „11” aproape asemănător celui care a reușit promovarea

Marius ANGHEL 27 Jul. 2017, 14:48 Pregătiri, amicale
Ripensia a trecut cu scor de neprezentare în penultimul test înainte de debutul în Liga 2.** Steop merge pe un prim

După ce în weekend s-a deplasat în Austria pentru a juca un amical cu echipa de Liga a 4-a Asko Oedt, test pierdut cu 1-2, Ripensia a revenit pe plai mioritic și a desfășurat miercuri un nou amical, penultimul înaintea debutului în Liga 2. Echipa timișoreană a avut ca adversar o formație modestă de Liga a 4-a Timiș și a obținut o victorie cu 3-0, abia a doua în această perioadă de pregătire.

Roș-galbenii s-au impus cu scor de neprezentare pe terenul Pobedei Dudeștii Vechi, pe stadionul „Hristo Stoichkov”. Adrian Ungureanu și Claudiu Matiș au marcat în prima repriză, în timp ce în partea secundă a jocului a punctat senegalezul Ndiaye Mediop, acesta însă din lovitură de pedeapsă.

Remus Steop a aliniat în acest amical un prim „11” aproape exact de cel care reușea promovarea, singura noutate fiind Adrian Ungureanu, mijlocașul care a revenit la echipă după ce i-a expirat împrumutul la ASU Poli. Pe lângă Ungureanu, singura noutate certă din lotul Ripensiei rămâne Cătălin Horcea (ex CSM Lugoj). Portarul Vlad Ignat e în continuare în pregătiri.

Ripensia: G. Gakos – Ad. Popa, Vlădia, Hecsko, C. Toma – Dumiter, Stoi, Zaluschi, Ad. Ungureanu – Matiș, Mediop. Au mai intrat: L. Luca, Bobină, Semeniuc, Vasiliu, Olărescu și Andr. Popescu.

Până acum, Ripensia a desfășurat cinci amicale, singurele teste putenice fiind cu AFC Hermannstadt, ambele pierdute: 6-0 cu FC Bazoșu Vechi, o dublă înfrângere cu 1-3 cu AFC Hermannstadt, 1-2 cu Asko Oedt și 3-0 cu Pobeda Dudeștii Vechi.

Ultimul amical al Ripensiei înainte de startul noului sezon al Ligii 2 are loc sâmbătă, pe stadionul Ciarda Roșie, cu ASO Deta, echipa de Liga 4 Timiș.

Marius ANGHEL 27 Jul. 2017, 14:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă