Ripensia a cedat la limită în revanșa cu UTA. Arădenii s-au impus printr-o lovitură de pedeapsă

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 13:36 Pregătiri, amicale
Ripensia a cedat la limită în revanșa cu UTA.** Arădenii s-au impus printr-o lovitură de pedeapsă

Formația timișoreană cu nume de legendă a disputat ieri un nou test cu gruparea arădeană din Liga a III-a, UTA Bătrâna Doamnă. Dacă la începutul pregătirilor FC Ripensia i-a învins pe alb-roșii cu 4-2, acum scorul final a fost 2-1 pentru gruparea de eșalon superior. Reușita câștigătoare a gazdelor a venit în prelungiri în urma unei lovituri de la 11 metri.

„Ripi” a început bine și jocul de ieri disputat la Șiria. Echipa pregătită de Ovidiu Olariu și Radu Suciu a avut două goluri anulate pe motiv de ofsaid. A avut apoi însă și puțin ghinion încasând după 15 minute un gol la reluarea lui Burlă deviată nefericit de Călin Toma. Avantajul lui UTA BD, la care Szabolcs Szekely a început titular, nu a durat însă mult, căci peste doar alte șapte minute Rațiu a adus egalarea cu o finalizare simplă după o centrare din stânga.

Arădenii au mai avut șanse de gol, dar s-a intrat cu 1-1 la pauză. Nici repriza secundă nu a fost lipsită de șanse de gol, pentru ambele echipe. Cu un plus pentru gazde, care l-au remarcat pe Carlaonț. Portarul ripensist nu a mai avut însă ce să facă în primul minut al prelungirilor, atunci când s-a acordat henț în careu la un coleg de-al său. Copil a transformat pentru succesul cu 2-1 al celor de la UTA Bătrâna Doamnă.

Pentru FC Ripensia urmează un nou test sâmbătă, la Lugoj, cu Vulturii, de la ora 16. În timp ce miercurea viitoare va fi ultimul amical al iernii, cu gruparea de „Municipiu” ACS Recaș.

UTA BD: Mitrea – Ad. Popa, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Varga, Tudor, Hlistei – Szekely, Rus. Au mai intrat: Wild, Blănaru, Copil, Chindriș, Cotoc, O. Gueye și Silaghi. Antrenor: Roland Nagy.

FC Ripensia: Carlaonț – Nohai, Solomon, Zaluschi,  Toma – Francescu, Păscăleanu – Mediop, Briciu, Ad. Popa – Rațiu. Au mai intrat: Luca, Ungureanu, Vasilcin, Bobină și Ungur. Manager: Radu Suciu.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 13:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă