Rică Neaga, la primul antrenament cu Bradu: „Sunt un antrenor serios!”

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 12:33 Pregătiri, amicale

Atletic Bradu a re­ve­nit, ieri, la an­trena­men­te, după o lună și jumătate de va­can­­­ță. E­chipa are din a­ceas­tă iarnă un an­trenor nou, Adrian Nea­ga, acesta fiind la primul an de an­tre­­no­rat la Liga a III-a, după ce anul tre­cut a debutat în a­ceas­tă postură la AS Bas­cov, în Liga a IV-a.

Neaga a preluat înainte de Re­­­velion pe Atletic Bradu, având ca obiectiv intrarea în play-off. Ri­că va fi ajutat de secundul Re­mus Băr­bărie, cei doi fiind buni prie­teni și lucrând împreună anul tre­cut la Bascov. Pentru amân­doi este o provocare, și după cum spu­neau oficialii clubului, par­tea financiară nu prea i-a in­teresat, cei doi gândindu-se în pri­­mul rând la performanță.

La în­tâiul an­trenament pe 2014, Nea­ga și Băr­bărie au avut 26 de fotbaliști, mulți dintre aceștia fi­ind jucători Under 21 nou-veniți. Neaga va fi la Bradu antrenor-ju­cător, însă, deși se va legitima în scurt timp, speră să nu coboare în iarbă și să rămână doar pe bancă.

„M-am apucat serios de antreno­rat, pen­tru că îmi place, în primul rând. Sunt un antrenor serios… așa o să fiu me­reu! Obiectivul este să ajun­gem în play-off și putem a­junge acolo pen­tru că suntem pe un loc ce duce în această fază a campio­na­tului. Apoi, al doilea o­biectiv este să formăm o echipă com­pe­ti­tivă, cu care să încer­căm pro­mo­varea anul următor. Oricum, este un pas înainte pen­tru mine că am ajuns la Atletic Bradu. Deo­camdată, nu m-am gân­dit unde să ajung ca antre­nor… Mă gân­desc serios cum să ajung în play-off. Acum sunt doar antrenor, deși o să mă legitimez ca jucător. Sper ca echipa să mă ajute din teren, eu, fiind pe bancă, să nu fie nevoie să intru și eu”, spu­nea Neaga, după pri­mul an­trenament.

S-a pregătit cot la cot cu jucătorii

Neaga și Bărbărie au fost participanți activi la an­trenamentul de ieri al lui Atletic Bradu. Astfel, după o scurtă ședință în vestiar, unde Rică le-a transmis jucătorilor ce așteptări are de la ei în partea a doua a sezonului, an­tre­norul a ieșit pe teren cu ei. A împărțit lotul în două, iar într-o grupă el a alergat cot la cot cu jucătorii, con­ducând practic grupul, în timp ce de cealaltă grupă s-a ocupat Remus Bărbărie.

Lotul lui Atletic Bradu prezent ieri la reunire:

Portari: # Antonio Nedelea (Atletic II) # Alexandru Gudea (CS Mioveni II) # Alin Mușat (SCM Pitești)
Fundași: # Marius Diță l Silviu Pâslaru (SCM Pitești) # Petre Orășanu # Bogdan Ve­lia­nu # Constantin Șerban # Dan Nicolae # Mircea Voinea # Cristian Căldăraru # An­to­nio Tănase
Mijlocași: # Alin Păun # Florin Grecu  # Ionuț Mu­rineanu # Adrian Iamandi (CS Mioveni II) # Alexandru Turnescu (CS Mioveni II) # Alin Mihăilă # Marian Tănase # Nicolae Ruță # Alexandru Barbu (CS Mioveni II) # Andrei Alecu
Atacanți: # Radu Păvăluță # Marian Cârstea # Ionuț Rădescu # Marian Jenaru

Articol și foto de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 12:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă