Rezultat surpriză pentru Petrolul în ultimul amical înainte de reluarea Ligii 3. „Lupii” au pierdut și unul dintre jucătorii aduși în această iarnă

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 10:22 Pregătiri, amicale

Petrolul și-a încheiat, sâmbătă, pe terenul sintetic al Parcului Municipal Vest, seria meciurilor de pregătire din această iarnă. Ploieștenii au înregistrat un rezultat surpriză în ultimul test, doar un egal cu liderul Ligii A Prahova, CS Blejoi, scor 1-1. Inițial, galben-albaștrii ar fi trebuit să o întâlnească pe colega de seriei FC Aninoasa, însă amicalul a picat din cauza terenurilor impracticabile pe care le putea propune gruparea dâmbovițeană.

Rezultatul final al amicalului cu echipa de ligă județeană a fost consemnat încă de la pauză. CS Blejoi a marcat prima, prin Cătălin Ruptureanu (30), pentru ca, cinci minute mai târziu, Saim Tudor să restabilească echilibrul, cu un șut trimis sub transversală.

În partea a doua a jocului, petroliștii și-au trecut în cont mai multe ratări, printre care și o bară a lui Frîncu, având, totodată, și un gol anulat la Lambru, pentru o poziție de ofsaid, însă n-au reușit să mai marcheze.

Petrolul: R. Avram – Prunescu, Ichim, Țicu – Saim Tudor, M. Chindriș, Andor, Velisar – Ciocâlteu, Anăutu, G. Păun. Au mai intrat: Bolboașă – Frîncu, Olaru, Catană, Cl. Tudor, Nițescu, N. Popescu, Lambru și Cârjan. Antoche a fost menajat, fundașul acuzând ușoare probleme medicale.

CS Blejoi: Gheorghe – Stoica, Iordache, Filip, Ghinea – Dumitru, Bojoagă, Ruptureanu, Cr. Mihăiță – Vintilă, Pârvu. Au mai evoluat: D. Badea, V. Badea, Anton, Anghel, Enciu și Rudaru.

Mihai Ene s-a întors la Viitorul

De luni, petroliștii vor intra în linie dreaptă înaintea debutului în retur, ce se va consemna vineri, de la ora 15:00, în deplasare, cu Viitorul Domnești.

Altfel, din lotul Petrolului nu mai face parte mijlocașul Mihai Ene, cel care a efectuat cele două stagii de pregătire alături de „lupi”. Împrumutul jucătorului de la Viitorul Constanța nu s-a mai realizat, după ce Ene a ales să se întoarcă, pentru moment, la Constanța, dată fiind și situația sa școlară. Astfel, Petrolul ia în calcul legitimarea încă a unui jucători pentru returul Ligii 3.

Foto: FC Petrolul Ploiești / Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 10:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă