Rezervele lui „U”, mai bune decât FC Maramureș

02 Aug. 2012, 16:42 Pregătiri, amicale
Rezervele lui

FC Maramures Universitar Baia Mare a jucat primul meci de pregatire din cantonamentul de la Zlatna in compania echipei de Liga 1, „U” Cluj-Napoca. Pentru echipa antrenata de Cristian Dulca au evoluat jucatori care au fost rezerve sau nu au pirns lotul in jocurile oficiale.

Clujenii s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0). „A fost un meci util ambelor echipe. Jucatorii nostri s-au ridicat la nivelul adversarului. Diferenta s-a facut la pregatirea fizica, „U” Cluj fiind in plin campionat, in timp ce noi abia acum incepem sa acumulam pe acest segment”, a declarat Ciprian Dorobantu, antrenor secund FCMU.

Echipa baimareana a evoluat in urmatoarea formula de joc: Olaru – Durus, Faye, Hodor, De Rosa – Gheorghiu, Urs – Fl. Achim, Grozav, V. Pop – Deac. Au mai jucat: Danciu – Maris, Gavrila, Negrea, Marcu, Liutec, Feraru si Cimpeanu.

Baimarenii vor disputa urmatorul amical maine, tot la Zlatna si tot in nocturna, de data aceasta cu Vointa Sibiu, urmand ca sambata sa evolueze la Alba Iulia, cu Unirea. Dupa acest joc, FCMU revine acasa.

Sursa: eMaramureș

02 Aug. 2012, 16:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă