Revenirea lui Boboc la CS Mioveni l-a determinat pe Pelici să renunțe la unul dintre mijlocașii aduși în această iarnă

Revenirea lui Boboc la CS Mioveni** l-a determinat pe Pelici să renunțe la unul dintre mijlocașii aduși în această iarnă

Revenirea sub formă de împrumut a lui Robert Boboc (21 ani) la CS Mioveni, după ce la începutul acestui an mijlocașul plecase la Astra și chiar a mers în cantonamentul din Cipru, a produs modificări în lotul lui Alexandru Pelici.

După plecarea lui Boboc la campioana en-titre, echipa argeșeană l-a adus în probe pe Cosmin Piscanu (foto, în dreapta), un piteștean de 20 de ani care până acum a jucat în Liga 2 pentru FC Argeș și CSM Râmnicu Vâlcea. Acesta îl convinsese pe Pelici prin calitățile sale că merită să rămână în lot, însă reîntoarcerea lui Boboc a dus în cele din urmă la renunțarea la Piscanu.

Cosmin Piscanu a făcut parte din lotul Mioveniului care s-a pregătit pe plan local și în cantonament la Cheile Grădiștei, însă păstrarea sa și a lui Boboc ar fi dus la o supraaglomerare cu mijlocași centrali. Pelici îi mai are în loc pentru acest post și pe Ionuț Biceanu (22 ani), Marius Galan (28 ani) și Andrei Neagoe (29 ani).

Tânărul Piscanu a fost preferat astfel în fața lui Boboc, un titular cert al CS Mioveni, însă și în fața lui Andrei Neagoe, un mijlocaș trecut de prima tinerețe care a lustruit banca de rezerve a Chindiei în prima parte a sezonului, acesta din urmă adus tot la începutul acestui an.

Metalul Reșița a intrat repede pe fir pentru Cosmin Piscanu, acolo unde e dorit de Cătălin Rufă. La ultima clasată din Liga 2 a mai ajuns în această iarnă alți patru jucători care au evoluat în prima parte la CSM Râmnicu Vâlcea: Mihai Dina, Cristian Munteanu, Octavian Vasile și Florian Pîrvu.

Sâmbătă, CS Mioveni dispută ultimul meci amical din acestă perioadă de pregătire de iarnă, cu AFC Hărman, ocupanta locului 2 în Seria 1 a Ligii 3.

Pe aceeași temă