Revanșa „aviatorilor”

27 Feb. 2012, 10:31 Pregătiri, amicale
Revanșa

Surclasată în urmă cu o săptămână, Aerostar a ținut în șah Sport Clubul într-un meci de verificare încheiat la egalitate, 1-1

Umilită în urmă cu o săptămână de Sport Club cu un neverosimil 10-0, Aerostar și-a luat revanșa sâmbătă. Tot într-un meci de verificare, încheiat însă de data aceasta la egalitate, 1-1. De altfel, „aviatorii”, care se prezentaseră ca niște diletanți la primul test cu Sport Clubul, au arătat încă de miercuri că și-au învățat lecția.

La mijlocul săptămânii, elevii lui Gioni Andrieș și Vali Cioancă s-au impus cu 1-0 la Panciu, prin golul lui Mădălin Munteanu. Cu 1-0 s-a încheiat si prima repriza a „returului” cu Sport Club, Gheorghe Viorel deschizând scorul pentru Aerostar, în minutul 30, la capătul unei superbe acțiuni colective. Cravasată la pauză și beneficiind și de modificările făcute de adversari, trupa lui „Magiun” Barbu a restabilit egalitatea în min. 60, prin Costin. Dacă Aerostarul se prezintă în creștere cu două săptămâni înaintea reluării campionatului Ligii a III-a, în schimb cealaltă divizionara C băcăuană, Sport Club funcționează la curent alternativ. Echipa lui „Magiun” alternează rezultatele bune cu cele slabe, dovadă fiind și ultimele patru jocuri de verificare: 0-2 cu CSM Pașcani, 10-0 cu Aerostar, 4-2 cu Ceahlăul II și 1-1 în returul cu „aviatorii”.

Vali Cioancă, 58

Fotbaliștii Aerostarului au avut mai multe motive pentru a face un meci bun sâmbătă, contra Sport Clubului. Înainte de toate, ei au vrut să spele rușinea acelui 0-10 din urmă cu numai o săptămână. Pe de altă parta, Mădălin Munteanu, Brăescu, Berbece și compania au vrut să-i facă și un cadou „secundului” Vali Cioancă, cu prilejul aniversarii a 58 de ani. „Prestația băieților în acest meci mi-a mers la inimă, mai ales că a venit într-un moment special pentru mine. E foarte bine că ne-am revenit după ce s-a întâmplat la precedentul joc cu Sport Club. Acum, aștept să începem returul cu o victorie contra Cetații Târgu-Neamț”, a declarat Cioancă.

Barbu: „Ne prinde bine”

Antrenorul Sport Clubului, Marin Barbu a declarat după egalul cu Aerostarul: „Am întâlnit un Aerostar mult mai ambițios și mai pregătit decât în urmă cu o săptămână. Cred că meciul ăsta ne prinde bine deoarece așa vor juca toate echipele pe care le vom întâlni în campionat. Eu zic că am tras învățămintele de rigoare din acest joc”.

Câte două meciuri de căciulă

Până la reluarea campionatului Ligii a III-a, Aerostar și Sport Club vor mai susține câte două jocuri de pregătire. „Aviatorii” vor evolua mai întâi în compania liderei din eșalonul patru, CSM Moinești, după care vor bifa returul cu CS Panciu, în timp ce SC-ul lui „Magiun” va juca miercuri la Iași, cu CSMS, iar vineri cu „satelitul” Sport Club II.

Sursa: Deșteptarea

27 Feb. 2012, 10:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă