Reunire pe fugă la Bacău

01 Jul. 2009, 13:15 Pregătiri, amicale
Reunire pe fugă la Bacău

Fără noutăți importante, cu excepția jucătorilor Varea, Adăscăliței, Petrea, Dutciuc (Aerostar), Chirilă (FC Willy) și Boghian (revenit după împrumutul la FC Botoșani), FCM Bacău s-a reunit astăzi de dimineață.

 

Primul antrenament a constat în câteva mișcări de încălzire și o alergare ușoară, durata fiind una destul de scăzută, întrucât toți fotbaliștii și conducătorii băcăuani au plecat imediat la cimitir, pentru înmormântarea medicului sportiv Teofil Bora, decedat luni.

 

 

Președintele FCM Bacău, Relu Damian, a dat totuși câteva declarații, anunțând, de altfel, și primul transfer reușit de gruparea "galben-albastră" – Liviu Ștefan de la Delta Tulcea. Acesta nu a fost însă prezent la primul antrenament, din cauza unor probleme de sănătate ale soției, urmând să sosească abia mâine. "Ne-am înțeles cu Liviu Ștefan și îl așteptăm mâine la Bacău. În afară de el, s-ar putea să mai apară și alți doi sau trei jucători noi, dar nu sunt sigur deocamdată. Eu cred că vom avea un lot competitiv cu care să putem face un tur cel puțin la fel de bun pe cât a fost returul sezonului trecut", a declarat Relu Damian.

 

Articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE
 

01 Jul. 2009, 13:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă