Reunire la UTA cu necunoscutele Smaranda și Chindriș!

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 13:13 Pregătiri, amicale
Reunire la UTA** cu necunoscutele Smaranda și Chindriș!

După nu mai puțin de 17 zile suplimentare de vacanță, jucătorii Campioanei Provinciei se întorc la treabă. „Oficialii” clubului au sunat adunarea pentru astăzi, la ora 15, când se va desfășura și primul antrenament al anului. Probabil, utiștii nu vor afla prea multe despre viitorul lor, atâta timp cât Giovanni Catanzariti se află la ora negocierilor cu Adrian Marțian și Mihai Joița. Primul a sosit ieri după-amiază la Arad și a avut o primă rundă de discuții cu președintele clubului, în timp ce impresarul care a fost la un pas să o preia pe Voința Cluj în toamnă și-a anunțat venirea în Arad pentru aseară, la ora 22.

În funcție de rezultatul discuțiilor dintre părți, astăzi, în vestiarul UTA-ei va intra sau nu Adrian Falub. Actualul antrenor e agreat de Adrian Marțian, ambii locuind în Cluj și cunoscându-se de mai mult timp. Dacă omul de afaceri de pe Someș, care e prieten cu internaționalul Adi Mutu, se va decide să investească în Calea Aurel Vlaicu și-l va convinge pe Gio să-i cedeze pachetul majoritar de acțiuni, Falub își va continua munca în „alb-roșu”.

Asta înseamnă că Mădălin Smaranda și Marius Chindriș, cei doi jucători neagreați de tehnician și aflați încă sub contract cu „Bătrâna Doamnă”, nu vor avea ce căuta la reunire. Însă, dacă se va merge pe varianta Joița, portarul timișorean și „închizătorul” crescut de la Atletico au mari șanse să fie reintegrați în lot. Cert este că de la prima întâlnire din 2013 vor lipsi camerunezul Feussi și argentinianul Laso, care vin de departe și au nevoie de legăturile aeriene potrivite.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 13:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă