Reunire în Zăvoi! „Rămâne de văzut dacă jucătorii și-au făcut programul de vacanță”

26 Jun. 2012, 13:50 Pregătiri, amicale

CSM Râmnicu Vâlcea s-a reunit aseară în Zăvoi, trupa pregătită de Alin Artimon fiind prima formație de Liga a II-a care și-a reluat pregătirile. De la startul pregătirilor au absentat motivat toți stranierii, care au primit o săptămână în plus de vacanță. Reunirea a fost cu ghinion pentru Vasile și A. Ionescu, cei doi jucători fiind amendați de antrenor pentru o scurtă întârziere.

Pentru început, tehnicianul Alin Artimon a ținut o ședință scurtă în vestiar, după care lotul alb-albaștrilor a făcut deplasarea la Căzănești, unde s-a efectuat primul antrenament de la reunire.

Deocamdată, singura noutate certă este portarul israelian Edan Baruch (22 ani), ultima dată la Concordia Chiajna. În probe sunt mai mulți jucători tineri, printre care și doi vâlceni, Mosor și Stănică.

Nu mai fac parte din lot Pribac, G. Ene, Makhtar, Sbârnea, Chiripuș și Chiriță, care își discută rezilierea contractelor, în timp ce Roșca și Dalu sunt liberi de contract și au părăsit demult Zăvoiul.

„Rămâne de văzut dacă jucătorii și-au făcut programul de vacanță, apoi vor avea teste, vizita medicală cu cântarul și vom ști cum stăm. De joi trecem la două antrenamente, programul de vacanță scurtează readaptarea la efort. Dorim să îmbunătățim lotul, căutăm jucători tineri și valoroși, căutăm și câțiva jucători cu anumită experiență, rămâne de văzut ce ne putem permite. De obiectiv putem discuta după finalizarea pregătirii, în funcție de fonduri, sosesc jucători și putem discuta apoi de un obiectiv” a spus tehnicianul Alin Artimon.

Articol și foto de Adi GEORGESCU

26 Jun. 2012, 13:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă