Reunire amânată încă o dată la CF Brăila: „Putem spune că ne confruntăm cu o problemă serioasă”

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 13:27 Pregătiri, amicale
Reunire amânată încă o dată la CF Brăila:**

Lotul echipei CF Brăila nu se reunește nici astăzi, 22 iulie, iar situația începe să devină critică pentru gruparea de la Dunăre. Destul de optimiști în urmă cu o săptămână, conducătorii clubului fanion ai orașului Brăila spun că în acest moment încă nu sunt soluții pentru finanțarea echipei.

„Se pare că într-adevăr putem spune că ne confruntăm cu o problemă serioasă, iar soluții viabile nu vedem în acest moment. Am sperat săptămâna trecută, acum suntem la fel ca la început, așa că nu putem începe pregătirile deci reunirea lotului se amână. Eu tot mai sper că vom reuși să ieșim din acest impas. Dar nu numai CF Brăila se confruntă cu probleme financiare, situații similare sunt la Tulcea și la Buzău”, a fost prima reacție a lui Adelin Soare, președintele Consiliului de Administrație al CF Brăila.

Șeful CF-ului a spus că nu acceptă jumătăți de măsură și că nu va fi de acord să înceapă campionatul, iar apoi echipa să fie ciuca bătăilor. „Suntem în întârziere, dar încă mai sperăm că vom găsi soluții viabile ca să ne putem menține în Liga a II-a. În niciun caz nu concep să jucăm cu juniorii și să pierdem la scoruri de handbal”, a continuat Soare.

Sursa citată a recunoscut că, din cauza situației financiare de la club, le-a permis unora dintre componenții lotului să se pregătească cu alte echipe. Un astfel de caz este cel al mijlocașului Georgel Pungă care se antrenează cu Oțelul și despre care surse din orașul vecin spun că tânărul fotbalist brăilean este deja acontat de gruparea gălățeană. „Dacă la noi lucrurile trenează, le-am permis fotbaliștilor să se antreneze cu alte echipe cu condiția ca atunci când vor fi chemați, să vină la Brăila. De exemplu Pungă se pregătește cu Oțelul, dar el este jucătorul nostru până în 2015”, a mai spus Adelin Soare.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 13:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă