Repetenți și în amical: UTA – CS Ineu 0-3

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Oct. 2013, 17:15 Actualizat: 01 Oct. 2013, 17:16 Pregătiri, amicale

Eugen Trică dorea să vadă la treabă jucătorii sosți în probe, dar și să primească răspunsuri pozitive de la jucătorii care au evoluat mai puțin în acest debut de sezon, însă rezultatul a fost dezastruos. În afara unui antrenament cu accent pe partea fizică, antrenorul „alb-roșiilor” nu pare să fii rămas cu ceva pozitiv în minte la finalul amicalului cu CS Ineu. Fundașii Ospina și Uyi, mijlocașul Sidney Faye și Beckim, un atacant albanez, care, între timp, a și părăsit deja Aradul, nu au venit cu un plus față de calitatea fotbaliștilor existenți acum în lotul „textilist”. Poate, Sergio Uyi să fii ieșit din anonimat cu un joc de cap bunicel, însă prea puțin pentru a-l fi convins deja pe Trică că merită să rămână în „alb-roșu”. În schimb, pentru ineuani a fost prilejul perfect pentru a repeta pentru următoarea partidă de campionat, dar și a-și mai repara moralul după eșecul de la Baia Mare.

Fără să intrăm în prea multe detalii tehnico-tactice, Ineul a fost echipa mai bine legată și, drept consecință, a făcut jocul pe arena „Motorul”. Șuturile de puțin alături ale lui Băd și Francescu au anunțat deschiderea scorului. Același Francescu a deschis foarte ușor defensiva utistă, iar Alin Drăgan a punctat cu o scăriță elegant peste Oberhauser. Portarul UTA-ei a păstrat o diferență minimă la pauză în favoarea zărăndanilor, respingând șutul lui Covaci scăpat singur pe partea dreaptă.

Deși după pauză pe teren și-au făcut apariția câțiva fotbaliști cu pretenții de titulari, „Bătrâna Doamnă” nu a arătat mai nimic. Mai mult, Iambor (șut deviat de Uyi) și Georgiu (penalty după faultul lui Oberhauser asupra lui Popa) au dus scorul la 0-3 încă din minutul 63. Au mai fost și alte ocazii la buturile nou-intratului Horvath, pe când UTA a replicat cât de cât doar prin șuturile de la semi-distanță ale lui Firțulescu și Santa Moreno. Vineri, Ineul dă piept cu Unirea Jucu, meci la care ar putea absenta Băd (care a făcut întindere în startul meciului de marți), iar UTA se deplasează la Pitești, pentru derby-ul suferinței cu CS Mioveni.

UTA: Oberhauser (65 Horvath) – Oltean, Uyi, Ospina, Roman – Raț (65 Firțulescu), Sidney, Stan (46 Moreno), Dumitru – Tecsi (65 Surugiu), Beckim (46 Apostu). Antrenor: Eugen Trică

Ineu: Rusu (46 Cioara) – Tătar, Bilia, Bier (46 Cornea), Suslak (46 Talpaș) – Covaci (46 Malancu), Francescu (46 Iambor), Georgiu, Popa – Băd (20 Pirtea), Al. Drăgan. Antrenor: Adrian Abrudean

Arbitri: Flavius Rița – Gabriel Hărduț, Cristian Coroban

Ineul a pierdut doi jucători! Unul, definitiv

Nou-promovata arădeană nu mai contează pe George Petcuț și Dumitru Copil. Dacă al doilea s-a accidentat grav în derby-ul cu Pîncota și se pregătește de operație, revenirea sa urmând să se producă în cele din urmă, Petcuț și-a încheiat astăzi conturile cu CS Ineu.

„Președintele Alin Bondar și Petcuț au ajuns la o înțelegere de reziliere a contractului, despărțirea s-a produs pe cale amiabilă”, a anunțat Ionuț Benea, directorul sportiv al alb-albaștrilor.

Ultima prezență a lui Petcuț în tricoul Ineului s-a petrecut vinerea trecută, la meciul cu FCM Baia Mare. Mijlocașul care a mai jucat la Satu Mare, Poli sau Unirea Alba Iulia a jucat doar cinci minute, fiind eliminat.

CS Ineu a mai avut o problemă recentă de efectiv, apărătorul Marian Nicolau fiind indisponibil în ultimele etape din cauza unor dureri la picior. Experimentatul fotbalist e în curs de revenire, el antrenându-se individual în timpul amicalului cu UTA. „Nae” a făcut alergări în jurul terenului pe care-l cunoaște foarte bine de pe vremea când activa la ACU Arad.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Oct. 2013, 17:15 Actualizat: 01 Oct. 2013, 17:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă