Remize cu Luceafărul și Lugojul pentru formațiile lui ACS Poli

11 Aug. 2012, 17:57 Pregătiri, amicale
Remize cu Luceafărul și Lugojul** pentru formațiile lui ACS Poli

ACS Poli s-a împărțit încă o dată în două pentru amicalele de sâmbătă, ambele disputate dimineața și în deplasare. Trupa condusă de Cosmin Petruescu a remizat pe terenul divizionarei C, Vulturii Lugoj, scor 1-1, în timp ce băieții pregătiți de Valentin Velcea au făcut 3-3 la colega Luceafărul Oradea.

Echipa timișoreană deplasată în Bihor a beneficiat de aportul a patru fotbaliști noi: Crăciun, Anițoiu, Goge și Miron. Portarul de la Juve, Mario Kirev a fost prezent și el deocamdată doar ca privitor. ACS Poli a fost condusă cu 1-0 dar a întors scorul prin reușitele lui Zăgrean (min. 17 și 42) și golul lui Szekely (52′). Gazdele au revenit și au egalat în urma schimbărilor efectuate pe final. Dintre noii veniți s-a remarcat jucătorul de bandă dreaptă, brăileanul Eugen Crăciun, ceilalți debutanți la ACS fiind ușor în urmă cu pregătirea fizică. În noul sezon la „alb-negrii” va juca și Florin Anițoiu de la LPS Banatul, jucător împrumutat în sezonul trecut chiar la Luceafărul.

Valentin Velcea a mizat pe următorii: Amarinei – Crăciun, Zaluschi, Șeroni, Anițoiu – Goge, Artean, Dobricean, Vădrariu – Szekely, Zăgrean. Au mai intrat: Coca – Bocșan, Iovan, Miron, Trandu, Boldea și D. Rotariu.

Meci modest la Lugoj

Cealaltă formație ACS Poli a remizat, scor 1-1, la nou promovata Vulturii Lugoj, în urma unui joc mai modest. Cosmin Petruescu a testat și două nume noi. Dăbuleanu și turcul Cenk Firat nu au impresionat însă. Timișorenii au deschis scorul în minutul 40 prin Boștină iar pentru lugojeni a egalat Argatu (min. 65).

Cosmin Petruescu a trimis următoarea distribuție în teren: Ostafie – Dăruială, Dăbuleanu, Miculescu, Cenk – Fuchs, Chivoiu, Daminuță, Cărpinișan – Enciu, Boștină. Au mai intrat: Iordache, Rain – Opriș, C. Toma, Vucea, Stancu, Szalkai, Șchiopu, Andronic și Vântură.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

11 Aug. 2012, 17:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă