Remiză pe o ploaie torențială! Metaloglobus și FC Argeș nu s-au putut desprinde una de alta în testul de la București

Marius ANGHEL 14 Feb. 2018, 18:33 Pregătiri, amicale

Colegele de campionat Metaloglobus și FC Argeș au disputat, astăzi, la București, un meci amical, cu fix 10 zile înainte de reluarea Ligii 2. Partida, desfășurată pe o ploaie rece, pe gazon sintetic, s-a terminat la egalitate, scor 0-0, și a avut ca scop să-i convingă și mai mult pe antrenorii Alin Chița și Emil Săndoi în privința formulei de start pentru meciurile oficiale.

Partida s-a disputat pe un teren sintetic aflat lângă cel al formației din Capitală, pe care nu s-a putut intra din cauza bălților. Pe toată durata celor 90 de minute a plouat foarte rău, iar jucătorii ambelor echipe au resimțit din plin frigul. Starea terenului și-a pus amprenta asupra jocului. În multe momente, actorii din teren au fost nevoiți să treacă peste faza de construcție din cauza bălților, care s-au format pe anumite porțiuni ale terenului. Meciul a fost unul destul de echilibrat, cu ocazii de ambele părți.

Alb-violeții au avut trei mari oportunități de gol, însă, de fiecare dată, bucureștenii au scăpat ca prin urechile acului. În urma unei faze fixe, Mihăescu a profitat de o respingere greșită a portarului Metaloglobusului, a șutat către poartă, însă mingea a fost respinsă de pe linia porții de un fundaș. Andrei David le-a dat mari emoții bucureștenilor când a bătut foarte bine o lovitură liberă din preajma careului, însă balonul a trecut milimetric pe lângă transversală. O mare ocazie de a deschide scorul a avut și Andrei Nilă. Atacantul argeșenilor a scăpat singur cu gooalkeperul gazdelor, însă a tras în acesta. Replica bucureștenilor a fost dată de Ghenovici, care a bătut foarte bine o lovitură liberă, însă Tavi Popescu a reușit să respingă din vinclu.

Metaloglobus: Burci – Asanache, Mitroi, Caramalău, Negotei – Robu, Răileanu, Szecui, Potecea – Ghenovici, Birciulescu. În partea secundă a meciului au mai intrat: Asanache, Mitroi, Agache, Sava, Ispir, Șt. Niculae, Dincă, I. Roșu și Voican. Antrenor: Alin Chița

FC Argeș: Oct. Popescu (N. Grecu 60′) – Tofan, Cotigă, Mihăescu, Ct. Stan – A. Popa, Andr. Panait, D. Andrei, Martin – C-tin. Stoica, Nilă. Din minutul 60 au mai intrat: D. Oancea, R. Costin, Vișa, Șerbănică, I. Năstăsie, I. Șerban și Tăbăcariu. Antrenor: Emil Săndoi

În weekend, pentru ambele echipe urmează noi teste. Metaloglobus o întâlnește sâmbătă pe AFCM Alexandria, în timp ce FC Argeș joacă cu SSC Farul Constanța.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 14 Feb. 2018, 18:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă