Remiză în ultimul amical

09 Aug. 2009, 12:23 Pregătiri, amicale
Remiză în ultimul amical

Într-un joc de verificare disputat sâmbătă, la Depou, divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova și Armata Craiova au încheiat la egalitate, scor 1-1.  Pentru gazde a deschis scorul Mitroi, în minutul 14, reluând cu capul o centrare perfectă a lui Buzărnescu, în vreme ce pentru militari a egalat Niță.

 

Acesta a fost ultimul test al găzarilor înaintea confruntării cu U. Cluj, de pe teren propriu, de sâmbăta viitoare, meci contând pentru prima etapă a Ligii a doua.

 

Curcă: „Avem șanse să învingem Clujul“

 

Costel Curcă, președintele Consiliului de Administrație al Gaz Metan CFR Craiova, e de părere că echipa noastră are toate șansele să triumfe în meciul de sâmbătă, cu U. Cluj.

 

„Era bine dacă am fi câștigat în fața Armatei, pentru că am fi pornit cu moral bun în prima etapă din Liga a II-a. Va urma o perioadă importantă, în trei zile Jerry Gane urmând să stabilească jucătorii pe care se va baza. Avem tot dreptul să sperăm la un debut favorabil cu Universitatea Cluj, dacă ne gândim că ardelenii abia s-au salvat de la retrogradare în sezonul precedent, în vreme ce noi am promovat, deci suntem pe val“, a spus Curcă.

 

Frățică: „Nu contează rezultatele din amicale“

 

După meciul cu Armata, Gheorghe Frățică, președintele clubului Gaz Metan CFR Craiova, a declarat: „A fost doar un joc de pregătire. Acum antrenorii trebuie să decidă lotul pentru sezonul viitor. Nu iau în calcul rezultatele din partidele amicale. Important este ca în meciul cu clujenii să intre cea mai bună echipă. Este posibil ca fotbaliștii să fie obosiți după perioada de pregătire. Va urma în zilele următoare un semicantonament la Ghercești, unde jucătorii se vor reface complet“.
 

 

Gane: „70-80% sunt edificat asupra jucătorilor“

 

Pentru Jerry Gane, antrenorul principal al Gaz Metan CFR Craiova, testul cu Armata a fost relevant în privința potențialului jucătorilor.


„Aveam nevoie de acest meci de verificare. Am văzut multe lucruri bune în comparație cu partida precedentă. Eu zic că suntem în creștere. Am vrut să îl văd și pe Rădoi la lucru, chiar dacă a evoluat puțin. În proporție de 70-80 la sută sunt edificat asupra jucătorilor. Săptămâna viitoare voi anunța lotul pe care voi conta. Despre partida cu Universitatea Cluj, ce pot să spun? Mă aștept la un meci frumos pe care să îl câștigăm“
, a spus Jerry Gane.
 

 

 

Gaz Metan CFR – Armata Craiova    1-1
Au marcat: Mitroi ’14 / Niță ’40

 

Gaz Metan: Râmniceanu – Buleică, Pătrană, Crușoveanu, Preda – Buzărnescu, Stanciu, Rioșeanu, Mitroi – Trifu, Crăciun.

Au mai intrat: Feleagă, Băița, Neacșa, D. Rădoi, Chivu, I. Popescu, Gogoșoiu, Cojocaru, Neagoe, I Ștefan, Vârlan.

Antrenori: Jerry Gane și Dragoș Bon.

 

Armata: Petrescu – Stoian, Sodoleanu, Preduț, Neacșu – Burada, Turcu, Stănculescu, Mateiță – Turcilă, Răduț.

Au mai jucat: Telea, Iova, Preda, Niță.

Antrenor: Marian Voicu

 

A arbitrat: Edi Constantinescu

Eliminați: Rioșeanu / Burada, Turcilă

 

sursa: www.gazmetancfr.ro

09 Aug. 2009, 12:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă