Remiză cu goluri

13 Feb. 2012, 13:01 Pregătiri, amicale
Remiză cu goluri

Trei meciuri test și tot atâtea rezultate diferite pentru FC Hunedoara. Doar suprafața de joc a fost aceași de fiecare dată: acoperită pe zăpadă.

După o înfrângere la limită, scor 0-1 cu Nova Becicherecu Mic (în cantonamentul centralizat de la Băile Herculane) și o victorie, scor 3-1, miercuri, pe teren propriu cu Europa Alba Iulia, FC Hunedoara a scos o remiză cu goluri, scor 2-2, sâmbătă, în deplasare la Național Sebiș joc în care „alb-albaștrii” au fost în avantaj de două ori însă au fost egalați de fiecare dată.

FC Hunedoara a deschis scorul repede, în minutul 2, prin Dimcea – șut din afara careului. La pauză a fost egal, 1-1, gol Neacșu (41). Robert Cristian (foto, la minge) a punctat pentru 1-2 (62) – voleu la colțul lung din centrarea lui Ionuț Radu. Scorul final a fost stabilit de Șuteu cu un sfert de oră înainte de finalul meciului.

Și în acest test tehnicianul hunedorenilor, Aurel Șunda a trimis în teren două echipe, câte una în fiecare repriză. Doar mijlocașul central Janos Vajda a fost integralist. FC și Național Sebiș se vor mai afla încă odată față în față până la reluarea campionatului, pe 22 februarie la Hunedoara.

Un brazilian în probe

În jocul cu Național Sebiș în lotul folosit de FC Hunedoara s-au regăsit trei nume noi: brazilianul Matheus De Carvalho (fundaș central, 20 de ani, Ceahlăul Piatra Neamț ) și atacanții Bogdan Steop (23 de ani, ex-ACS Recaș) și hunedoreanul Ionuț Radu (21 de ani, Ceahlăul Piatra Neamț, ex-Primavera Chievo Verona, Italia). Toți trei sunt în probe.

Național Sebiș 2 (1)
Cioloca – Feieș, Nicolau, Floarea, Viderok – Bozian, Ember, Mohamed, Francescu – Șuteu, Neacșu. Au mai jucat Merșca, Necșulescu, Man, Dîrvaru.
Antrenor: Lucian Tetileanu.

FC Hunedoara 2 (1)
R1. I. Anton – A. Marcu, Bier, Cuciula, Vodiță – Jitaru, Dimcea, J. Vajda, L. Todea – R. Munteanu – Ov. Istinie.
R2. Băeșu (Șimeni) – Vintilă, Mușuroia, Matheus De Carvalho, Roiu – Benea, J. Vajda, P. Bobouțanu, R. Cristian – B. Steop, I. Radu.
Antrenor: Aurel Șunda.

Au marcat: Neacșu (41), Șuteu (75)/ Dimcea (2), R. Cristian (62).

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

13 Feb. 2012, 13:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă