Remiză „caldă”. Fortuna și Săgeata, învinse de caniculă

Fortuna Poiana Câmpina a remizat, 0-0, cu fosta prim-divizionară Săgeata Năvodari, la capătul unui meci „chinuit” de căldura sufocantă, care a diminuat mult randamentul și „cheful de fotbal” al celor din teren. Chiar și așa, a fost un meci echilibrat, util, o repetiție bună pentru ambele echipe, replica fotaliștilor de la Săgeata fiind, clar, peste cea dată de precedentele adversare.

Devine, 100%, un subiect de discutat trimiterea Fortunei în seria a II-a, pentru că, din ceea ce s-a văzut, clar, echipa lui Radu Călin putea „încurca” toate „calculele” primului eșalon, chiar miercuri, la Câmpina, având loc și o discuție cu Auraș Brașoveanu – responsabil al LPF 2, cu privire la „detașarea” prahovenilor în seria a II-a.

Revenind la meci, să spunem că fiecare echipă a avut câteva ocazii bune la Fortuna, Velici (min. 8, șut scos de Gordin), Sziga (min. 43) și Buhuși (min. 76, singur cu portarul a tras plasat, dar slab), având cele mai bune oportunități pentru gazde, în timp ce, la Săgeata,Vezan (min. 19) și Guerra (60) puteau concretiza o „sensibilă” superioritate în jocul echipei oaspete.

A plecat Milea, este așteptat Chipirliu

După ce jucase pentru Fortuna în amicalul de la Tărlungeni, Ciprian Milea nu a mai apărut în lotul cu care s-a abordat meciul cu Săgeata. Acesta s-a întors la Oțelul Galați și va rămâne în primul eșalon. În schimb, Fortuna este aproape de a da „lovitura” prin readucerea atacantului Bogdan Chipirliu, a cărui situație contractuală nu era deloc clară, la un moment dat, după ce semnase cu Dinamo.

Arnăutu, dat afară

După ce fusese „deturnat” de la Unirea Slobozia, fostul atacant de la Petrolul și Chimia Brazi – Sergiu Arnăutu (foto mic) a fost „disponbilizat” de Fortuna la capătul stagiului de la Tărlungeni. Arnăutu nu a convins în perioada de pregătiri, astfel că Stăncioiu a considerat că nu are rost să-l țină în lot, miercuri fotbalistul făcându-și bagajele!

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Fortuna Poiana Câmpina – Săgeata Năvodari 0-0
Stadion „Fortuna”. Spectatori: circa 50.

Fortuna: Popescu (72 Gîrlea) – Birău (60 Dobrosavlevici), M. Marin (cpt), Șandru, Damian – Cioinac (82 Stancu), Minciună (46 Antohi) – V. Munteanu (64 Roman), Honciu (75 Coteanu), Zsiga (46 B. Năstase) – Velici (64 Buhuși). Antrenor: Florin Stăncioiu.

Săgeata: Gordin – Dunjic, Ursu, E. Năstase, Iloie – Vagner, Cervera – M. Chițu, Vezan (cpt), Gorovei – Srnic. Au mai jucat: Ormenișan – Cazan, Ganea, Ciochină, Damian, Bruno, Cârjă, Eloy, Guerra, Pătrașcu. Antrenor: Cătălin Anghel.

Au arbitrat: Ionuț Neagu – Florin Bureață, Gabriel Enache.

Articol scris de Marian DIMA
Foto: Sport Câmpina

Pe aceeași temă