Remiză amicală: UTA – Millenium Giarmata 2-2!

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 17:14 Pregătiri, amicale

Astăzi de dimineață, pe terenul sintetic Șega, utiștii au disputat în sfârșit primul amical al iernii. Adversarul „alb-roșiilor” a fost Millenium Giarmata, ocupanta locului patru în seria a IV-a a Ligii a 3-a, care s-a ținut destul de bine inclusiv în fața titularilor „Bătrânei Doamne”.

Chiar dacă au avut chef de fotbal, „textiliștii” au „demascat” primele carențe de ordin fizic, dar și psihic, mai ales în cazul fotbaliștilor care au evoluat mai puțin în toamnă, Tecsi, Monac sau Oltean și care până acum nu au avut ocazia să-și recapete încrederea în propriile forțe. Având probleme de ordin medical, Apostu, Trabalka și Surugiu au rămas pe margine.

Tabela s-a modificat la prima ocazie a amicalului, în minutul 12. Tecsi a pătruns pe centru și l-a executat pe Gârlea cu un șut cu stângul. După exact o jumătate de oră, Marcu a trimis bine cu capul din centrarea lui Oltean, însă după 5 minute s-a făcut 1-1. Neagu l-a luat în piept pe Moroșanu și arbitrul Alina Mihoc a arătat punctul cu var. Același fotbalist al Giarmatei a înscris precis, dar scorul s-a modificat rapid din nou. Același Tecsi a obținut, la rândul său, o lovitură de pedeapsă, pe care Ovidiu Popescu a trimis-o lângă bară, în dreapta portarului. Timișenii au reacționat rapid în partea secundă, iar Marius Călin l-a învins pe Horvat din interiorul careului la o greșeală de plasament a fundașilor utiști.

Din minutul 65, UTA s-a aflat pe teren cu linia a doua, din care au făcut parte și doi fotbaliști timișoreni, despre care nu se știa și nici nu se va știi prea multe, dar și albanezul Elvis. Atacantul a fost bătăios, dar fără a avea realizări în careul advers. 

Până la final, arădenii au mai fost periculoși doar prin șuturile de la semidistanță ale lui Neagu și Diarra, respinse inspirat de Bota, în timp ce Millenium a avut ocazii mai clare de a câștiga testul. Dar, Călin și Bidoc l-au remarcat pe Barabas, care, practic, a salvat rezultatul.

UTA (prima repriză): Horvat – Oltean, Sidney, Ardelean, Neagu – Marcu, Zaluschi, Popescu, Monac – Sălăjan, Tecsi.
UTA (repriza a doua): Horvat (65 Barabas) – Marcu (65 Iovan), Gornic, Sidney (65 Morar), Diarra – Monac (65 Farcaș), Neagu, Popescu (65 Marinescu), Roman – Sălăjan (70 Tecsi), Elvis.

Giarmata: Gîrlea – Mihălceanu, Oneț, Gîrba, Dancia – Moroșanu, Naidin, Leucă, Zele – Călin, Gideon. Au mai jucat: Bota – Hota, Jighici, Podină, Baidoc.

Arbitri: Alina Mihoc – Patrik Rotariu, Andreas Junger.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 17:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă