Remiză amicală

15 Feb. 2012, 17:58 Pregătiri, amicale

Desfășurat pe un teren greu – acoperit în totalitate cu zăpadă și denivelat – meciul a fost unul echilibrat dar disputat cu faze de poartă de ambele părți.
FC Hunedoara chiar a reușit să înscrie în minutul 59 însă golul reușit de Ovidiu Istinie a fost anulat pe motiv de offsaid (59).

Gazdele au mai încercat poarta adversă și în prima repriză prin Cuciula cu capul din 7 metri însă pe traiectoria mingii s-a interpus portarul Pascal care a respins-o peste (38).

De partea cealaltă Ilie Anton – care alături de mijlocașul central Janos Vajda au fost integreliști la FC Hunedoara – s-a remarcat și el la lovitura liberă de la 30 de metri executată pe poartă de Bumbac (43) dar și la „directa” lui Giurgiu din finalul jocului (88).
Este a doua remiză la rând în amicale pentru FC Hunedoara, după 2-2 la Național Sebiș.

Mădularea scos pe brațe

Abia intrat în joc în repriza secundă albaiulianul George Mădularea (21 ani) a fost scos pe brațe din teren de colegi după ce a suferit o accidentare, fiind suspect de întindere musculară (are actualmente, din acest motiv șanse minime de a fi menținut în lot). Și Cuciula de la gazde a părăsit terenul de joc șchiopătând. La oaspeți nu au evoluat din motive medicale mai vechii indisponibili: Bălu, I. Grozav, M. Pistol, Pleniceanu (probleme la tendoane) dar și juniorii Ivașcu, R. Moga, Contor și G. Croitoru.

„Testul în sine a fost o reușită din punct de vedere al efortului, angajamentului și implicării jucătorilor în meci”, a concluzionat la final antrenorul albaiulienilor, Stelian Gherman.
„Pe o asemenea suprafață de joc nu poți evidenția un jucător anume. A fost un bun antrenament fizic”, a spus și „secundul” hunedoarenilor, Remus Steop.

FC Hunedoara 0 (0)
I.Anton – A. Marcu (68 . P. Pacurar), Bier (76 Matheus De Carvalho), Cuciula (57 Mușuroia), Vodiță (75 Trășcan) – L. Todea (67 R. Cristian), J. Vajda, Dimcea (76 P. Bobouțanu), Jitaru (67 Roiu) – R. Munteanu (53 I. Radu) – Ov. Istinie (65 B. Steop).
Antrenor: Aurel Șunda.

Unirea Alba Iulia 0 (0)
Pascal – Șuler, Șerban, Bumbac, Bucurică – Oara, D. Militaru, Oprea, M. Petrescu – Mureșan, Pecarov. Au mai jucat: Lasc, Toderaș – I. Stan, Ov. Oniga, Potopea, A. Ianc Negură, Ciofu, Al. Giurgiu, Al. Man, M. Tănasă, V. Florea, M. Mariș, Mădularea.
Antrenor: Stelian Gherman.

Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara)

Articol și foto Sami Tamaș

15 Feb. 2012, 17:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă