Remiză albă între ASA și Gaz Metan Mediaș

Marius ANGHEL 30 Aug. 2013, 11:25 Pregătiri, amicale
Remiză albă** între ASA și Gaz Metan Mediaș

Cu o săptămână înaintea startului în noua ediții a ligii secunde la fotbal, ASA Târgu-Mureș a disputat joi un nou joc amical, în compania prim-divizionarei Gaz Metan Mediaș. Partida disputată pe terenul Trans-Sil 2 s-a terminat la egalitate, 0-0.

Meciul a avut destul de puține ocazii clare de gol. Prima a aparținut medieșenilor, în minutul 5, când fostul component al echipei mureșene, Dan Roman a expediat cu capul din 6 metri în transversală. Gazdele au avut o bună ocazie în minutul 21, dar șutul lui Cristea nu a avut tăria necesară, la fel ca și cele expediate de Buhuși sau Hanca. Până la pauză nu s-a mai petrecut nimic notabil la cele două porți și la vestiare s-a intrat fără nimic pe tabelă.

Joc mai alert, tot fără goluri

La reluare, puține modificări în cele două formații. Una la gazde, două la medieșeni. Cea mai mare ocazie a reprizei a aparținut tot echipei din prima ligă. În minutul 60, Bud a scăpat singur în careu, a intrat în unghi și a fost blocat de Caparco, cu prețul unui penalty. Același Bud a executat slab și portarul mureșenilor și-a reparat greșeala, parând.

Finalul partidei s-a disputat într-un ritm alert, ambele echipe încercând obținerea victoriei. Elevii lui Edi Iordănescu au reușit câteva combinații în viteză, dar nefinalizate și au expediat câteva șuturi de la semidistanță care au trecut puțin alături. Aproape de gol a fost Cioinac, dar lobul său de la 40 de metri a fost scos în corner de portarul medieșean și partida s-a încheiat fără gol.

ASA a aliniat formația: Caparco – Anițoiu, Vârtic (”46 Gugu), Patriche, Szilagyi – Onicaș (”75 Yannick Salem), Cioinac – Hanca, Al. Dan (”81 Petriș), Buhuși (”72- A. Roman) – Crețu (”61 Alaverdashvili).

De partea cealaltă, Cristian Dulca i-a folosit pe: Buchta- Avram, Zaharia, Frăsinescu, Muth (”46 Markovic), Covaciu, Buzean, Medeiros (”46 Fabio Bravo), Azdren, Todea, D. Roman.

Sâmbătă, de la ora 20, pe scena amplasată în Parcul Municipal, în cadrul manifestării Împreună, va avea loc lansarea oficială a tricourilor de joc pentru sezonul 2013/2014.

Duminică, de la ora 18, pe stadionul Trans-Sil, se va disputa partida dintre ASA și Politehnica Timișoara, partidă în care se va face prezentarea oficială a lotului mureșenean.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 30 Aug. 2013, 11:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă