Refuzați de Jucu, bistrițenii au jucat un amical între ei

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 14:08 Pregătiri, amicale
Refuzați de Jucu,** bistrițenii au jucat un amical între ei

Gloria își continuă pregătirile pentru începerea campionatului ligii a doua, iar în acest sens a perfectat un joc de pregătire împotriva echipei de liga a treia Unirea Jucu, care trebuia să se dispute sâmbătă pe stadionul Jean Pădureanu. Echipa din Jucu a schimbat antrenorul la începutul acestei săptămâni, iar noul antrenor al clujenilor a hotărât să anuleze acest joc de pregătire, astfel încât staff-ul tehnic al bistrițenilor au încercat să caute altă echipă pentru jocul de sâmbătă.

Din cauza faptului că nu s-a găsit nicio altă echipă disponibilă pentru un joc de pregătire, staff-ul tehnic a hotărât ca sâmbătă să se dispute un joc școală între două echipe formate de jucătorii din lotul Gloriei. Jocul s-a disputat pe terenul din complexul Jean Pădureanu începând cu ora 10,30.

A fost un joc frumos, în care a lipsit totuși miza, staff-ul tehnic folosind în jocul școală 32 de jucători, în timp ce Mărginean, Nalați, Enescu, Chițu, Dinu Sânmărtean, Homei, Roșu și Antonache au făcut antrenament în sala de forță și o alergare.  Roșii au condus la pauză cu 1-0 grație golului reușit de Antonescu, pentru ca după pauză verzii să întoarcă rezultatul prin două penalty-uri transformate de Curtuiuș, ultimul marcat la ultima fază a jocului.

Roșii: Albuț, Țârcă, Berceanu, Matei, Avram, R. Radu, Stancu, Antonescu, Șaim, Șulea, Mario. Au mai jucat: Bucur, Colța, Guț, Bolbos.

Verzii: Uilean, Polgar, Hlinca, Chibulcutean, Sîplăcan, Mariș, Fizeșan, Jarda, Moț, Brumă, Pădurariu. Au mai jucat: Curtuiuș, Budăcan, Echim, Trif, Peica, Hasnăș.

Sandu Negrea, antrenor: „Am perfectat un joc împotriva echipei de liga a treia Unirea Jucu, pentru a-i vedea la joc pe jucătorii noi veniți la echipă. Din păcate echipa din Jucu a schimbat antrenorul, și noul antrenor n-a mai dorit să jucăm, astfel că am încercat să găsim altă echipă pentru un joc. Nu am găsit nici o echipă disponibilă, așa că am jucat un joc școală pentru a urmării jucătorii în condițiile unui joc. A fost un joc bun pentru noi, în mare măsură ne-am făcut o idee în ceea ce privește lotul cu care vom începe campionatul”.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă