Recuperatorul Ciorceri crede în salvarea de la retrogradare

21 Sep. 2011, 14:57 Pregătiri, amicale
Recuperatorul** Ciorceri crede în salvarea de la retrogradare

În amicalul jucat ieri cu Florești, noul antrenor al Arieșului, George Ciorceri, a dorit să se edifice asupra potențialului lotului preluat la începutul săptămânii trecute.

Partida nu a excelat, dar Arieșul a reușit să se impună cu scorul de 2 – 0, prin reușitele lui Târcă (12) și Hadăr (56). Singurul lucru ieșit în evidență a fost altercația dintre Tegzeș și Mariș, după o dispută în apropierea centrului terenului, în urma căreia s-a produs un ,,meleu,, în stilul jocului de rugby.

În primul 11, Ciorceri a folosit doi debutanți: mijocașul la închidere Dauda, un jucător de culoare de 19 ani, venit pe filiera CFR Cluj, și juniorul Nicolae Apa, folosit în flancul stâng al defensivei, venit sub culorile ,,vulturilor,, de la Câmpia Turzii.

În partea secundă Jișa, un junior din propria pepinieră, a primit ,,botezul,, debutului la echipa de seniori, chiar dacă a fost într-un joc amical.

,,Am găsit o echipă și o conducere nemulțumită. Jucătorii erau nemulțumiți din cauza restanțelor, iar conducerea din cauza rezultatelor slabe. Am stat de vorbă cu conducerea și la această oră s-au achitat din restanțe. Băieților le-am spus că până nu vor fi rezultate, nu vreau să mai aud murmure de nemulțumire. Cine acceptă această situație va rămâne la echipă, cine nu este liber să plece, dar până în prezent nu am avut nici o cerere de despărțire. Înseamnă că toată lumea acceptă situația de față și vom încerca să recuperăm ceea ce s-a pierdut până acum”, a declarat George Ciorceri.

După 5 etape, Arieșul ocupă ultimul loc în seria Vest a ligii secunde cu numai 2 puncte, obținute prin remizele cu FCMU Baia Mare, în deplasare, și Luceafărul Oradea, pe teren propriu.

Arieșul Turda – Unirea Florești 2-0
Târcă (12), Hadăr (56).

Arieșul: Paul – Târcă, Timar, Străuț, N. Apa – R. Cristian, Dauda, Boroștean, Jefferson – Tilincă, Felippe. În repriza secundă au mai evoluat: Stoica – Cr. Pop, Tegzeș, Barbuloviciu, J. Vajda, David, Hadăr, V. Soporan, Jișa. Antrenori: George Ciorceri și Marcel Rusu.
Unirea: Vâtcă – D. Bucur, Cocoară, Bilegan, Cristea – Mănășturean, Kopandy, Mariș, D. Bob – Mândrușcă, Sg. Pop. În partea a doua au mai jucat: Sg. Șerban, Suciu, Soroceanu. Antrenor: Alin Cazan

Articol scris de Ioan ARION

21 Sep. 2011, 14:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă