Răzbunarea lui Nini Popescu

Răzbunarea lui Nini Popescu

Jucătorul pe care Petrolul l-a împrumutat, în prima parte a campionatului, la Unirea Slobozia – Nini Popescu – a fost omul decisiv pentru CSM Câmpina, în amicalul de ieri care a opus echipele pregătite de Adrian Mihalcea, respectiv, Daniel Chiriță.

Transferat la CSM în această iarnă, Popescu s-a dovedit, din nou, golgheter pentru echipa sa, după ce reușita sa a adus victoria în amicalul cu Conpet, de săptămâna trecută, acum, o „dublă” a acestuia menținând gruparea prahoveană cu palmaresul „de campioană a amicalelor”.

Amicalul de ieri, jucat la Buftea, a fost unul reușit pentru CSM, care a început meciul destul de bine, Nae având în primul sfert de oră ocazii bune, Câmpina dominând prima jumătate a reprizei.

Golurile au venit însă după pauză, Nini deschizând scorul cu o primă realizare „de fotbalist” – execuția sa de efect – „scăriță” – peste portarul advers aducând CSM-ul în avantaj (1-0, min. 64). Jianu a egalat situația (min. 69, 1-1), cu un șut din interiorul careului, însă Popescu nu a fost „de acord” cu remiza, prinzând un șut senzațional în cross, care a lovit ambele bare, înainte de a intra în plasă (min. 89, 2-1), reușitele „Piticului” punându-l, foarte probabil, serios pe gânduri pe Adrian Mihalcea, care a renunțat la serviciile sale.

CSM-ul nu i-a utilizat în acest meci pe Bica și G. Costin, din rațiuni tactice, în timp ce Sorin Ciobanu este accidentat.

Următorul amical al echipei prahovene este săptămâna viitoare, sâmbătă, la ora 13,00, cu Unirea Tărlungeni, la Izvorani.

CSM Câmpina – Unirea Slobozia 2-1 (0-0)
Stadion: Baza FRF Buftea. Marcatori: Nini Popescu (64, 89) / Jianu (69)

CSM: Panaite – Cl. Dumitrescu, Răvoiu, V. Sandu, M. Tudor – Puchea – N. Popescu, Ilioiu, Băcioiu – Ad. Ilie, D. Nae. Au mai jucat: Nincă, Dobrinoiu, Burloiu, Teleoacă, S. Dumitrescu, Damaschin. Antrenor: Daniel Chiriță.

Unirea: Măstăcan – S. Stan, Macare, Tudorache, C. Toma – Ivașcă, Coconașu – Ibrian, Ursu, Florea – E. Nanu. Au mai jucat: L. Dobre, Oprea – Matei, Ionică, Topală, Patrianca, Jianu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Articol scris de Marian DIMA și Marcel MARIN

Pe aceeași temă